SponsorMan Juni 2015

Wervingstip: Gezond eten

De Gezonde Sportkantine. U heeft er vast van gehoord. Steeds meer verenigingen zorgen ervoor dat er gezonde voeding beschikbaar is in de kantine. Voor sommige verenigingen is dit lastig te realiseren, maar er zijn ook heel eenvoudige eerste stappen te maken. Wist u dat dit ook een geweldige kans voor sponsorwerving is? Klik hier voor meer informatie.

Aandachtstip: Het Nieuwe SponsorPakket

Een sponsorpakket, dat is niets nieuws. Maar hét Nieuwe SponsorPakket zeker wel! Dit is de ideale manier om een nieuwe sponsor te verwelkomen, te zorgen dat het zichtbaar wordt dat hij sponsort, het sponsornetwerk op gang te brengen én een kans om nieuwe sponsors te vinden. Klik hier voor meer informatie.

Aan de slag!

Stap voor stap naar een succesvol gebruik van het SponsorPortaal. Vorige maand hebben wij het Voortgangsoverzicht gelanceerd. Dit overzicht helpt u naar succes met het SponsorPortaal. Staat u nog op 11%? Dan is het hoog tijd om aan de slag te gaan. Klik hier voor meer informatie.

Mailing aan uw sponsors: Tip 22: Laat uw gezicht zien

Elke maand sturen wij een tip aan uw sponsors. Deze maand zorgen wij dat zij beseffen dat het heel nuttig kan zijn om hun gezicht te laten zien. Dat zorgt voor herkenbaarheid, vertrouwen en meer resultaat. Klik hier om de tip te bekijken.

Crowdfundingsucces: meer dan 20.000 opgehaald in mei

Wat een topmaand! Crowdfunding wordt steeds groter en in mei hebben wij via ons systeem meer dan € 20.000,- opgehaald voor diverse clubs. Orca roeide zich naar een nieuwe boot, maar ook VV Dongen haalde duizenden euro’s op voor nieuwe kleedkamers. Klik hier voor meer informatie.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!