SponsorMan Maart 2022

De wervingstip van de SponsorMan: Doe-het-zelf

Het voorjaar is de tijd dat iedereen weer in en om het huis aan de slag gaat. Eerder richtten wij ons op tuincentra. Dit jaar gaan wij naar de doe-het-zelf-zaken. Dat is om meer dan één reden relevant.

Ook deze maand hebben wij een voorbeeldtekst die je kunt gebruiken. Dit keer hebben wij ook een afbeelding toegevoegd. Deze kan je in de mail naar de sponsor gebruiken. Dat maakt in één oogopslag duidelijk wat de bedoeling is!

Klik hier voor meer informatie

 

De aandachtstip van de SponsorMan: Sociale media

Waarschijnlijk is jullie vereniging al behoorlijk actief op de sociale media en heeft deze behoorlijk wat volgers. De vereniging heeft namelijk een zeer betrokken doelgroep. Wist je dat je op meerdere manieren de aandacht voor je sponsors kunt vergroten via sociale media?

Meld je nu aan - Google Meet: Geld verdienen met loterijen en veilingen

Geef je nu op voor de SponsorVisie Meet op 7 juni van 20.00 tot 21.30uur!

Onderwerp: Geld verdienen met loterijen en veilingen

Tijdens deze digitale meeting bespreken we de verschillende mogelijkheden om geld op te halen met een loterij. We vertellen wat er komt kijken bij het zelf organiseren van een loterij en zetten de grote loterijen voor clubs op een rij. Van de SupportActie en de Vriendenloterij tot de grootste loterij voor het verenigingsleven: De Grote Clubactie. Frank Molkenboer, directeur van De Grote Clubactie, is zelf ook aanwezig en zal een aantal succesverhalen en tips met jullie delen.

Naast loterijen worden ook veilingen zeer succesvol door verenigingen ingezet om inkomsten te vergaren. Er zijn clubs die hier jaarlijks tienduizenden euro's mee ophalen. Reden genoeg om dit eens verder te

onderzoeken.

Deelname is gratis

Deelnemen aan deze SponsorVisie Meet is helemaal gratis. Opgeven kan via dit formulier.

Gas eraf voor Oekraïne!

De oorlog in Oekraïne raakt ons allemaal. En velen willen ook graag een beetje helpen! En dat kan: #Thermokledingaangasuit.

Zo'n 40 procent van de gasimport van de EU komt uit Rusland (brpn: NOS) en met de inkomsten financiert Poetin de oorlog. Met elkaar kunnen we zorgen dat de gaskraan en daarmee geldkraan voor een groot deel dicht kan, vandaar #thermokledingaangasuit. Zet de verwarming op de club uit, adviseer iedereen om een thermoshirt aan te houden en roep al je leden op, uit solidariteit met Oekraïne, om mee te doen. Niet alleen op de club, maar ook thuis. We hebben het toch liever koud dan dat we Poetin helpen?

Crowdfundingnieuws: Ze zijn er bijna!

Na meer dan 8 jaar crowdfunding had AV'23 de primeur. Een crowdfundingcampagne voor een krachthonk! Een prachtig doel waar de crowd warm voor loopt, blijkt nu, want ze zijn er bijna!

Meer infomatie over de campagne

Zelf ook crowdfunden?


Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te volgen op Twitter

Klik hier om ons te liken op Facebook

En blijf op de hoogte!