SponsorMan Mei 2019

De wervingstip van de SponsorMan: BBQ

Het is bijna officieel zomer! Er is volop lekker weer in aantocht en menig BBQ zal weer regelmatig roken. De lokale slager zal dan ook weer graag zijn BBQ-producten onder de aandacht willen brengen. En waarom niet via de vereniging? Bovendien is er misschien ook nog een BBQ op de club en kan deze mooi gebarterd worden? Geld niet uitgeven is namelijk net zo interessant als geld verdienen.

Klik hier voor meer informatie

De aandachtstip van de SponsorMan: Slimme sponsorplekken

Wij zijn gewend aan het sponsorbord tussen de andere sponsorborden in een keurige rij langs het veld en roulerende logo's of een mooi logo-overzicht op de website, maar soms is het juist slim een speciale sponsorplek voor een sponsor te creëren. Ten eerste omdat de sponsor dan meer opvalt en dit misschien ook nog eens meer geld in het laatje brengt. Hierbij zetten wij 10 slimme sponsorplekken op een rij waarmee u een bestaande sponsor meer kunt laten opvallen. Door deze positie additioneel aan te bieden kunt u ze eenvoudig upsellen naar nog een extra sponsoruiting. Of u gebruikt een dergelijke originele sponsorplek om een nieuwe sponsor te werven!

Klik hier om deze 10 plekken te bekijken.

Spotlight: Clubs4life

Organiseert jouw club ook een Clubs4life-actie deze zomer?

Dennis Warmerdam, ambassadeur Clubs4life, roept iedereen op om een Clubs4life-dag te organiseren: “Samen met je sportclub kun je op een laagdrempelige manier geld inzamelen voor baanbrekend kankeronderzoek. En je doet ook nog eens wat je leuk vindt: sporten. Een win-win combinatie. Bovendien brengt Clubs4life een enorm gevoel van saamhorigheid. Je gaat er met zijn allen voor: het ultieme clubgevoel,”  

De tijd van de toernooien en seizoenafsluitingen breekt bij veel verenigingen weer aan en wat ons betreft is dit dan ook hét moment om tijdens één van deze evenementen in actie te komen voor kankeronderzoek. En KWF maakt het jullie wel heel makkelijk: Clubs4life is een kant-en-klaar format, met handige middelen die ingezet kunnen worden om van jouw inzamelingsactie een groot succes te maken.

Het organiseren van een Clubs4life-dag heeft, naast dat jullie je inzetten voor een goed doel, een enorm positieve uitstraling op de vereniging. Zo kan het een reden zijn voor bedrijven om eerder sponsor te worden, of voor leden om zich in te gaan zetten als vrijwilliger. Bovendien is het geweldig om met de hele club een doel na te streven. Dat brengt mensen bij elkaar.

Klik hier voor meer informatie

Gemist! 6x Clubliefde op RTL 4

RTL4 heeft 6 weken lang op de zondagmiddag een programma uitgezonden waarbij clubs op initiatief van een jeugdlid en met de hulp van Jochem van Gelder (en de camera) aan extra inkomsten werden geholpen. Wij leverden elke week een inhoudelijke bijdrage aan dit programma door tips te geven, gebaseerd op de casus van de betrokken club. Heeft u dit gemist? Geen punt, u kunt alle afleveringen en dus ook alle tips nog terugkijken. Op zaterdagochtend om 9.05uur op RTL4, maar ook online.

Klik hier om uitzendingen van Clubliefde terug te kijken via RTL gemist

Kom ook: Kennissessies sponsoring en crowdfunding: 

De komende week geven wij heel veel workshops en presentaties voor diverse organisaties door het hele land. 

Klik hier voor de planning, meer informatie of inschrijven

Let op! Per 1-6-2019 is ons postadres gewijzigd

Ons nieuwe postadres is gelijk aan ons kantooradres:
Kollenbergweg 26
1101AR Amsterdam Zuidoost

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!