SponsorMan Mei 2022

De wervingstip van de SponsorMan: Top 5 Teamuitjes

Het einde van het seizoen is weer in zicht. Veel teams zullen het jaar afsluiten met een leuk teamuitje. Benader nu lokale evenementenlocaties, zoals bowlingbanen, trampolinecentra, indoor speeltuinen, escape rooms, zwembaden, watersportlocaties en restaurants en bied ze de mogelijkheid om een teamarrangement onder de aandacht te brengen en onderdeel te worden van jullie eigen Top 5 Teamuitjes.

Klik hier voor meer informatie

 

De aandachtstip van de SponsorMan: Footer en e-mailhandtekening

Het is belangrijk om sponsors onder de aandacht te brengen. Vanuit de vereniging worden er heel wat mailtjes gestuurd. Zorg ervoor dat alle e-mails die vanuit de club worden verzonden worden afgesloten met een vermelding van de sponsors.

Klik hier voor meer informatie

Meld je nu aan - SponsorVisie Meet: Geld verdienen met loterijen en veilingen

Geef je nu op voor de SponsorVisie Meet op 7 juni van 20.00 tot 21.30uur!

Onderwerp: Geld verdienen met loterijen en veilingen

Tijdens deze digitale meeting bespreken we de verschillende mogelijkheden om geld op te halen met een loterij. We vertellen wat er komt kijken bij het zelf organiseren van een loterij en zetten de grote loterijen voor clubs op een rij. Van de SupportActie en de Vriendenloterij tot de grootste loterij voor het verenigingsleven: De Grote Clubactie. Frank Molkenboer, directeur van De Grote Clubactie, is zelf ook aanwezig en zal een aantal succesverhalen en tips met jullie delen.

Naast loterijen worden ook veilingen zeer succesvol door verenigingen ingezet om inkomsten te vergaren. Er zijn clubs die hier jaarlijks tienduizenden euro's mee ophalen. Reden genoeg om dit eens verder te onderzoeken.

Deelname is gratis

Deelnemen aan deze SponsorVisie Meet is helemaal gratis. Opgeven kan via dit formulier.

 

Coronanieuws: TASO en TVS vierde periode zijn nu aan te vragen

Goed nieuws!! Eindelijk is het zover. Sportclubs kunnen de TASO over de periode 1 november 2021 t/m 31 januari 2022 vanaf 25-4 aanvragen.

De TASO-regeling vierde periode is bedoeld voor amateursportorganisaties die ten minste 10% omzetverlies hebben tussen 1 november 2021 tot en met 31 januari 2022 en een financiƫle schade hebben geleden van minimaal EUR 1.000,-

Ook de TVS is nu aan te vragen over deze periode. Deze regeling dient te worden aangevraagd door de verhuurder van de sportaccommodatie en zorgt ervoor dat zij, zonder negatieve gevolgen, de huur over de periode 1 november 2021 t/m 31 januari 2022 kan kwijtschelden.


Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te volgen op Twitter

Klik hier om ons te liken op Facebook

En blijf op de hoogte!