SponsorMan November 2023

De wervingstip van de SponsorMan: Het regent…kansen

Het wordt kouder en natter.  Oktober was de natste maand ooit en ook in november lijkt er geen einde aan te komen, maar deze omstandigheden bieden ook kansen. We zullen ons er immers op moeten kleden of er tegen moeten beschermen. Deze maand adviseer ik je leveranciers van paraplu's te benaderen. Ook mijn advies aangaande regen- en thermokleding is natuurlijk opnieuw actueel!

Klik hier voor meer informatie

 

 

De aandachtstip van de SponsorMan: Sociale media

Waarschijnlijk is je vereniging al behoorlijk actief op de sociale media en hebben jullie behoorlijk wat volgers. Niet alleen leden van jullie vereniging, maar ook andere betrokkenen en geïnteresseerden. Wist je dat jullie via sociale media op meerdere manieren de aandacht voor jullie sponsors kunt vergroten?

Klik hier voor meer informatie

 

Samenwerking met Rode Kruis

Het Rode Kruis wil de veiligheid op sportvelden vergroten door kennis van EHBO en reanimatie op clubs te verhogen door op meer clubs Sport EHBO-cursussen te (laten) organiseren. Vaak zijn er mogelijkheden om dit tegen een gereduceerd tarief of soms zelfs kosteloos aan te kunnen bieden op een vereniging. Ook bij het uitzoeken van deze mogelijkheden helpt het Rode Kruis.

Maar natuurlijk is het wel belangrijk dat er voldoende mensen op de club geïnteresseerd zijn om zo'n cursus te volgen. Hiervoor ontwikkelde SponsorVisie een handige enquête die clubs direct kunnen inzetten.

Natuurlijk zijn wij trots dat wij zo'n mooi goed doel met zo'n mooie missie kunnen helpen, vandaar dat wij dit bericht delen, maar tegelijkertijd is dit ook gewoon interessant voor jullie club, dus vraag de enquête vooral ook aan voor jullie vereniging via deze link:

Klik hier om de enquête aan te vragen

SponsorVisie op De Nationale Sportvakbeurs

Morgen is de Nationale Sportvakbeurs in de Evenementenhal in Gorinchem.

SponsorVisie verzorgt hier op het hoofdpodium, na het verhaal van Joop Alberda over de Sportclub van de Toekomst, tussen 10.45 en 11.30uur een presentatie over financiering van sportaccommodaties. Interessant voor alle verenigingen die plannen hebben voor het (ver)bouwen van een clubhuis, aanleg van velden of verduurzaming.

Kom je ook? Kaarten zijn gratis verkrijgbaar via:

https://shop.link2ticket.nl/S/Event/A1hXcUMFe1hEVw/A1hXcUMEfl9BVQ

Heb je vragen over financieringsmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

 


Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te volgen op LinkedIn

Klik hier om ons te liken op Facebook

En blijf op de hoogte!