Sponsors werven februari: Examentraining

De Cito-toets (april/mei) en de landelijke examens (mei) zijn in aantocht. Tijd om nog even extra bij te spijkeren. Heeft u veel jeugdleden? Dan is dit de periode om de lokale bijles- en huiswerkbegeleidingsinstituten aan te schrijven.

En schoolkeuze?

Ook is de periode van schoolkeuze aangebroken. Hier gaven wij al eerder een wervingstip voor.

Voorbeeldmail

Onderwerp: Examentraining en bijles aanbieden aan onze [aantal] jeugdleden?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Examentraining

Het tweede deel van het schooljaar is aangebroken en de examens komen akelig dichtbij. Wij hebben [aantal] jeugdleden, waarvan een deel dit jaar examen moet doen.

Onze leden nemen graag het zekere voor het onzekere en dit is dan ook het moment om uw hulp aan te bieden.

Verschillende promotiemogelijkheden

Binnen onze vereniging bieden wij u verschillende promotiemogelijkheden. Bijvoorbeeld het actief adverteren via banners op onze website of een advertentie op de schermen in ons clubhuis.  In aanvulling hierop zijn er talloze mogelijkheden en wij denken graag met u mee. Denk  bijvoorbeeld aan een speciale actie voor onze leden die wij voor u kunnen promoten!

Goedkoper dan adverteren in de krant

Onze vereniging biedt u een kans op nieuwe omzet en het is dan ook interessant om binnen onze vereniging te adverteren. Adverteren is al mogelijk vanaf [bedrag] per jaar of [bedrag] voor de komende 3 maanden. Dat is veel goedkoper dan een advertentie in de lokale krant en u bereikt veel gerichter uw doelgroep!

-OPTIONEEL- Examentraining bij ons op de club

Wij hebben een  mooie accommodatie die geschikt is om bij ons op de club een examentraining speciaal voor onze leden te organiseren. Dat is toch een geweldig idee? Wij zouden dit erg leuk vinden.  Zeker als een deel van de deelnamegelden ten goede komt van onze vereniging.

Meer informatie of aanvullende vragen?

Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee! Uiteraard gaan wij maar met één huiswerkinstituut aan de slag, dus wie het eerst komt…

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging

Naam vereniging

Elke maand een adviezen van de SponsorMan ontvangen?