SponsorVisie Meet – Financiering van verduurzaming

SponsorVisie Meet - Financiering van Verduurzaming

We helpen clubs aan nieuwe inkomsten, maar soms is besparen ook mogelijk. Verduurzaming biedt hiervoor diverse mogelijkheden. Steeds meer bestuurders, penningmeesters, spelers en toeschouwers zijn enthousiast over led-verlichting, zonnepanelen of andere vormen van verduurzaming. En terecht. Verduurzaming zorgt immers een fors lagere energierekening en in geval van led-verlichting is de kwaliteit van de verlichting nog beter ook.

Door alle beschikbare subsidies is verduurzaming voor elke club aantrekkelijk; de club hoeft minder te investeren omdat de overheid (deels) meebetaalt. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om de benodigde investering te financieren. Hierbij kiezen steeds meer clubs voor crowdfunding of het lenen bij leden door het uitgeven van obligaties. Daar kunnen wij je natuurlijk alles over vertellen, maar je oriënteren op de mogelijkheden van led-verlichting voor jouw vereniging is de eerste stap.

Laat je informeren tijden ons webinar op 26 oktober van 20.00uur tot 21.30uur.

Schrijf je daarom in voor onze SponsorVisie Meet, een webinar dat wij samen met Sportverlichting.com organiseren en waarin alle mogelijkheden voor financiering van verduurzaming worden belicht. In 90 minuten ben je volledig geïnfomeerd en deelname is helemaal gratis. Klik hier om je aan te melden

Sportverlichting.com

Meld je aan voor het webinar

Ontdek de mogelijkheden van led-verlichting

financiering LED-verlichting sport
financiering LED-verlichting sport

Ontdek de mogelijkheden van led-verlichting

Sportverichting.com is een begrip in de markt. De missie van Sportverlichting.com is het verlichten van verenigingen. Zo dragen ze bij om clubs toekomstbestendig te maken én houden. Dat doen ze onder andere door led-verlichting aan te brengen en je energiecontract te herzien op basis van onafhankelijk advies en een solide businesscase.

In een vrijblijvend gesprek met Sportverlichting.com ondek je alle voordelen van led, de benodigde investeringen, terugverdientijd, subsidies en financieringsmogelijkheden.

 

Meer weten over LED-verlichting of verduurzaming