SponsorVisie
SponsorVisie helpt sportorganisaties bij de drie uitdagingen die sportorganisaties hebben: gebrek aan vrijwilligers, specifieke kennis en inkomsten. Met een verfrissende visie, slimme oplossingen en structurele begeleiding helpen we sportorganisaties en hun sponsors met meer resultaat en minder moeite.

SponsorPortaal
Het SponsorPortaal is een digitale omgeving die aan een bestaande website wordt gekoppeld waarin sponsoren zich bij de leden van een vereniging of deelnemers aan een evenement presenteren.

SponsorMan
SponsorVisie introduceert uw redder in (sponsor)nood: De SponsorMan. SponsorVisie hielp haar licentiehouders al bij het sponsorbeleid en stond hen al met raad en daad terzijde, maar vanaf nu is er de SponsorMan. Hij zal onze licentiehouders nog actiever ondersteunen doormiddel van:
– Maandelijks advies over het gebruik van het SponsorPortaal, NarrowCasting, De ClubMarkt en OnzeClubWinkel.
– Elke maand Sponsorwervingsadvies.

SponsorMachine
SponsorVisie zorgt ervoor dat er meer aandacht dan ooit naar uw sponsors uitgaat. De SponsorMachine is de nieuwste en beste tool tot nu toe. Geheel automatisch en de extra inkomsten komen ten goede aan uw club!

Hoe werkt dat dan?
De SponsorMachine stuurt namens de vereniging activatiemails op basis van branche. Zo ontvangen de evenementenlocaties zoals de bowlingbaan, het kartcentrum en het restaurant in september en maart een mail met de vraag of zij een speciaal aanbod voor teamuitjes via de club onder de aandacht willen brengen.

NarrowCasting
Met de NarrowCasting kan je actueel nieuws onder de aandacht brengen, of bijvoorbeeld het wedstrijdschema. Wordt uw narrowcastingscherm ook heel vaak omgezet naar normale TV om bijvoorbeeld live voetbal te laten zien? NarrowCasting biedt ook extra exposuremogelijkheden voor uw sponsors. Hierdoor kunt u eenvoudig uw sponsorinkomsten verhogen.