Aandachtstip Oktober: Black Friday

 

Black Friday wordt elk jaar groter en valt dit jaar op 26 november, net voor Sinterklaas. Bijna elk bedrijf heeft wel een leuke actie rond dit weekend. Het is dan ook een slim moment om je sponsors de gelegenheid te geven om een Black Friday actie te communiceren via de club in het weekend voorafgaand en het weekend van Black Friday. Bijvoorbeeld met een Black Friday actie-overzicht op de site en een flyer met alle acties op de bar. Jullie initiatief zal door de sponsors zeker worden gewaardeerd en kan nog voor extra inkomsten zorgen ook. Dit hoeft natuurlijk niet voor elke sponsor gratis te zijn.

Een template voor de Black Friday-kortingen
Wij hebben een voorbeeld van het A4-tje gemaakt waarin eenvoudig de Black Friday-acties kunnen worden verwerkt. U kunt de voorbeeldteksten vervangen door echte teksten en uiteindelijk het document “Opslaan als” PDF. Zo kunt u het eenvoudig mee sturen met de digitale nieuwsbrief en uitprinten of drukken en op de bar leggen.

Download het template hier

Met onderstaande brief of mail kunnen jullie al jullie sponsors benaderen om een Black Friday actie aan te bieden. Een telefoontje aan de sponsor kan echter ook nooit kwaad, is persoonlijk en sneller. Maar het kost natuurlijk wel nét wat meer tijd.

Voorbeeld mail/brief Black Friday:

Beste Sponsor,

Wij vinden het belangrijk dat onze leden weten dat u onze sponsor bent en dat zij ook weten wat u hen te bieden hebt. Daarom grijpen wij Black Friday aan om u onder de aandacht te brengen van onze leden.

Black Friday wordt elk jaar groter en valt dit jaar op 26 november, net voor Sinterklaas. Wij willen u dan ook de gelegenheid geven om een Black Friday actie te communiceren via de club in het weekend voorafgaand en het weekend van Black Friday. We zetten een Black Friday actie-overzicht op de site en leggen een flyer met alle acties op de bar.  We delen de acties op 20 november, het weekend voorafgaand aan Black Friday. Wilt u ook een actie communiceren? Laat het ons dan weten. Wij gaan dan na of dit binnen uw pakket valt of dat een (kleine) extra bijdrage wordt gevraagd.

U mag zelf bepalen wat voor voordeel u wilt bieden. Bijvoorbeeld een cadeautje bij een aankoop of een kennismakend gesprek, of natuurlijk een speciale korting.

In de bijlage vindt u een voorbeeld van het contributiekorting-overzicht. Uw bedrijf kan hier toch niet ontbreken?

Zou u ons uiterlijk 10 november kunnen laten of u een Black Friday actie wilt communiceren en wat dit voordeel inhoudt? Wij vernemen het graag!

Met vriendelijke groet,

Contactpersoon vereniging
Vereniging

Plaats de aanbiedingen ook in het actie-overzicht

Het is eigenlijk niet meer dan logisch, maar uiteraard kunnen de Black Friday-acties ook via uw website, sociale media en uw actie-overzicht worden gepromoot. Zo kunnen de leden alle voordelen makkelijk terugvinden en leren de sponsors ook de acties van de andere sponsors kennen.

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.