Aandachtstip SponsorMan april 2017

De aandachtstip van de SponsorMan: Automatische activatie

SponsorVisie zorgt ervoor dat er meer aandacht dan ooit naar uw sponsors uitgaat. Wist u dat wij elke maand een tip naar uw sponsors kunnen sturen? Hiermee helpt u uw sponsors meer uit hun sponsoring te halen. Daarnaast sturen wij sinds kort ook activatiemails op basis van branche. Zo ontvangen de evenementenlocaties zoals de bowlingbaan, het kartcentrum en het restaurant deze maand een mail met de vraag of zij een speciaal aanbod voor teamuitjes via de club onder de aandacht willen brengen. Geheel automatisch en de extra inkomsten komen ten goede aan uw club!

Gerichte adviezen op branche
Deze nieuwe maakt gebruik van de branchegegevens in het sponsorprofiel. Hierdoor kunnen we heel gericht communiceren. Alleen de sponsors waarvoor de boodschap bestemd is ontvangen een advies. De afgelopen maanden stuurden wij al mails voor huiswerkinstituten en reisorganisaties en hier werd heel goed op gereageerd!

Namens de club
In de berichten wordt duidelijk aangegeven dat de sponsors de mail ontvangen omdat ze sponsor zijn van uw vereniging. Deze proactiviteit wordt gewaardeerd en dit straalt op uw vereniging af. Indien een sponsor reageert op de mail krijgt u hier direct bericht van. In de mail staat ook vermeld dat de sponsor, indien deze geïnteresseerd is om actief te communiceren, de sponsorcommissie contact op zal nemen. Ten eerste om de afspraken definitief te maken, maar ook om te bespreken of en zo ja welke extra kosten er tegenover de extra promotie staan

Meldt u direct aan
Uiteraard sturen wij deze mails alleen als u dit wil. Indien u zich niet heeft aangemeld worden deze mails niet verstuurd. Uiteraard raden wij u aan deze dienst te activeren en te ervaren wat dit voor uw vereniging en uw sponsors kan betekenen. U kunt deze dienst activeren door ons een mail te sturen via info@sponsorvisie.nl. Uiteraard kunt u deze dienst ook altijd weer deactiveren.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.