Aandachtstip SponsorMan Augustus 2016

De aandachtstip van de SponsorMan: Beachflags

Voor de zomer was ik te gast bij SV Olympia’25 in Hilversum en hier werd ik verrast door een slimme sponsoroplossing. Naast het pad van het hek naar de ingang van het clubhuis stond een keurige rij met beachflags. Een 20-tal sponsors werd op de vlaggen gepresenteerd. Het zag er zeer verzorgd en vrolijk uit. Wat mij betreft is het een erg opvallend alternatief voor of aanvulling op de traditionele bordsponsoring.

Ook voor evenementsponsoring
Bij hockeyclub Qui Vive hebben ze de beach flag ook ontdekt als sponsoruiting. Bedrijven konden tijdens de playoffs voor promotie naar de Hoofdklasse, waar de Heren 1 zich voor geplaatst had, een beachflag kopen. Slim, want veel sponsors wilden graag wat extra’s doen. De rij met beachflags van het clubhuis naar het veld zag er heel feestelijk uit en het bracht extra geld in het laatje!

Overigens promoveerden de heren van Qui Vive via deze playoffs en nu kunnen de beach flags komend seizoen bij alle thuiswedstrijden dienst blijven doen. Ongetwijfeld tegen een mooie extra sponsorbijdrage.

Ook voor binnen
Beachflags zijn ook een leuk alternatief voor clubs die geen eigen accommodatie  hebben, maar een veld of zaal huren. In tegenstelling tot boarding of doeken zijn de beachflags zo geplaatst en makkelijk op te bergen.

Goedkoop beschikbaar
Talloze websites bieden de beachflags aan. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf ca. € 20,- per stuk. Maar vergeet vooral niet de drukker die de club al sponsort  of de bestaande bordenleverancier te vragen of hij de beach flags kan leveren. U koopt immers liever bij uw sponsors, toch?

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.