Aandachtstip SponsorMan: Jaarplanning

Een nieuw jaar biedt volop nieuwe kansen. Waarschijnlijk staan er komend jaar ook op uw vereniging al heel veel activiteiten gepland. Een nieuwjaarsborrel, een jeugdtoernooi, de opening van een nieuw clubhuis of misschien zelfs een lustrum.

Begin dit jaar goed en stel uw sponsors op de hoogte van de belangrijkste momenten en evenementen in dit jaar.  Dit toont interesse maar biedt wellicht ook mogelijkheden voor sponsoractiviteiten of activatiemomenten. In onderstaande voorbeeldmail wordt dit ook aangestipt.

Voorbeeldmail

Onderwerp: Het allerbeste voor [jaartal]!

Beste sponsor (bij voorkeur met naam),

Namens de verenigingen wensen wij u uiteraard het allerbeste voor [jaartal]. Wij hopen dat [jaartal] voor u veel moois in het verschiet heeft. Voor de vereniging is dit zeker het geval. Graag infomeren wij u over de belangrijkste activiteiten en momenten in dit jaar. In de bijlage vindt u hiervan een overzicht (zelf toevoegen!).

Dit is uiteraard van belang omdat wij u graag op de hoogte houden van het reilen en zeilen van onze mooie vereniging, maar er is nog een reden. Onze vereniging gaat steeds actiever met sponsoring om en probeert u als sponsor optimaal te bedienen. Wellicht dat wij u via de bestaande activiteiten op onze club ook iets voor u kunnen doen. Bijvoorbeeld via een activiteit of promotie op een toernooi. Wellicht heeft u zelf in dit jaar wel een belangrijke moment en sluit dit qua timing of onderwerp wel heel goed aan bij een van onze activiteiten. Wij horen het heel graag en zoeken graag met u naar de beste manier om uw bedrijf komend jaar in beeld te brengen en uw nog sponsoring succesvoller te maken.

Uiteraard begroeten wij u ook graag op onze eerste activiteit: De Nieuwjaarsborrel op [datum]. Graag praten wij dan verder met u over uw plannen in [jaartal] en over hoe wij komend jaar nog meer voor u kunnen betekenen.

Met sportieve groet,

[Naam contactpersoon]
Sponsorcommissie [naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?