Aandachtstip SponsorMan januari 2017

De aandachtstip van de SponsorMan: De beste mensen!

De economie trekt aan. Dat is natuurlijk geweldig nieuws. Veel bedrijven zijn weer aan het groeien en zoeken weer goed personeel en dat wordt weer steeds lastiger, ook voor uw sponsors. Bied uw sponsor dan ook aan vacatures via de club te communiceren. Dat kan op allerlei manieren: via een vacaturebord in het clubhuis, via de website maar uiteraard ook via sociale media. Het communiceren van de vacatures is een geweldige manier om waarde toe te voegen voor uw sponsors.

Voorbeeld brief/mail aan sponsors

Onderwerp: De beste mensen!

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

2017 is net begonnen. Dit jaar beginnen wij niet alleen met de beste wensen maar ook met de beste mensen. 

Heeft u vacatures?

Zoals u weet vinden wij het heel erg belangrijk om wat terug te doen voor de financiële bijdrage die u als sponsor aan onze vereniging levert. We doen dit in zichtbaarheid, maar we willen graag meer voor u doen. 

De beste mensen

Op onze vereniging komen wekelijks [aantal] mensen en op onze website hebben wij elke maand [aantal] bezoekers. Via ons kunt u dan heel veel mensen bereiken. Leden (en ouders van leden) van onze vereniging hebben een heel specifiek profiel en wonen en werken in de buurt. Waarschijnlijk zitten hier ook voor u de beste mensen tussen.  

Dat scheelt een advertentie in de krant

Heeft u een vacature? Stuur de gegevens dan aan ons door zodat wij deze aan onze leden kunnen communiceren. Wij doen dit via:
– onze digitale nieuwsbrief
– onze website
– het vacaturebord in het clubhuis
– de tv-schermen in ons clubhuis
– via het SponsorPortaal
– onze sociale media (Twitter/Instagram/Facebook)

Dat scheelt u een advertentie in de krant en dus heel veel geld. Voor sponsors [is het communiceren van een vacature gratis/kost het communiceren van een vacature slechts [bedrag].

Meer informatie of aanvullende vragen?

Wilt u meer informatie of heeft u zelf ideeën voor promotie binnen onze vereniging? Neem dan contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging

Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.