Aandachtstip SponsorMan Sportgatendoek

De aandachtstip van de SponsorMan: Sportgatendoek

We laten ons vaak inspireren door goede ideeën van anderen, maar deze keer is het een idee van onszelf. Een aantal jaren geleden hielpen wij Picnic, de online supermarkt met de leuke bezorgkarretjes, met hun sponsoring bij diverse lokale verenigingen. In alle bezorgregio’s zochten wij een leuke samenwerking met verenigingen. Maar hoe zorg je nu dat mensen over je praten? Hiervoor bedachten wij de Picmik: een schietdoek dat in een goal gespannen kan worden en waarmee precisie getraind kan worden. Een mooie, creatieve en zeer opvallende sponsoruiting die ook echt van waarde is voor de sportvereniging. U mag dit idee gerust van ons lenen om een bestaande (of nieuwe) sponsor opvallende exposure te bieden. Ziet u hem al hangen?

“Advocatenkantoor Jansen: Wij schieten een gat in elke verdediging”
“Gatenkaas? Jazeker, maar ook Old Amsterdam en brie. Uw kaasspecialist”
“Met scherp schieten? Adverteer via de lokale krant” of, misschien nog wel slimmer “Met scherp schieten? Bereik uw doelgroep via onze club”.
“Wat is jouw doel? Bereik het met de huiswerkspecialist
“Schoonmaakbedrijf X, houdt niet alleen dit doel schoon”
“Wilt u geen gaten in uw dekking? Verzekeringskantoor Pieters”

Een sportgatendoek is te verkrijgen via www.sportgatendoek.nl voor ca. € 400 (incl. BTW) (afhankelijk van formaat en oplage).

Klik hier voor een instructievideo 

Onderwerp: Sportgatendoek

Beste sponsor (bij voorkeur met naam), 

Een nieuwe sponsorkans
Als vereniging zijn we steeds op zoek naar leuke manieren om onze sponsors onder de aandacht te brengen. Deze keer viel ons oog op het schietdoek. Een doek met gaten dat in een goal kan worden gespannen. Dit doek zorgt voor veel plezier bij onze jeugdleden, maar is ook geschikt om serieuze scoringsvaardigheden te trainen, ook als er geen keeper op goal staat.

Voor u is het een heel opvallende manier om onder de aandacht te komen, terwijl de kosten heel erg meevallen. Voor € 500,- per jaar bent u al sponsor van het schietdoek en kunt een het doek op maat laten vormgeven.

Vindt u dit ook een leuke mogelijkheid? Laat het dan snel weten!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.