Aandachtstip SponsorMan September 2015

De aandachtstip van de SponsorMan: Promotie

U wilt graag meer voor uw sponsors doen. Het zou natuurlijk geweldig zijn als u de sponsor meer kunt laten verdienen dat de investering die de sponsor doet. Dan ontstaat een duurzame sponsorrelatie.

Door de actieve promotiemogelijkheden die u met SponsorVisie biedt zijn de kansen hierop al aanzienlijk vergroot, maar u kunt eenvoudig nog meer doen.

Veel sponsors zouden zichzelf graag willen presenteren aan de leden en zo zorgen dat de leden in aanraking komen met hun product of dienst. Een wildgroei aan activiteiten is echter onwenselijk. Maar als u ze structureert dan is het een mooie kans.

Creëer een vaste promotielocatie (presentatietafel) waar elke week/maand een andere sponsor zichzelf kan presenteren. De leden worden dan op een gestructureerde manier voorgesteld aan de sponsors en het levert wekelijks extra beweging op de club op. Denk aan een wijnproeverij, verzekeringscheck, kerstshow, sinterklaascadeaus, kinderkledingsalevakantiewerkdesk, jurische vraagbaak, en teamfotoservice.

Eigenlijk alleen maar positief! Én niet onbelangrijk… het creëert een nieuw verdienmodel.  Want u kunt het uw grote sponsors aanbieden als onderdeel van het sponsorpakket, maar voor kleine sponsors is een extra bijdrage voor een promotiemoment op de club niet meer dan reëel.

Voorbeeldbrief sponsor

Wij gaan voor (uw) promotie!

Beste Sponsor,

Wij hebben goed  nieuws. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om u als sponsors meer kansen te bieden. In aanvulling op de bestaande mogelijkheden voegen wij daarom een promotiemiddel toe: De Promotietafel

Wij hebben op onze vereniging een vaste locatie ingericht waar wij onze sponsors de gelegenheid geven om zichzelf te presenteren. Elke week is er ruimte voor een sponsor om zich te presenteren.

Heeft u een nieuw product of een nieuwe dienst? Is uw product of dienst op een bepaald moment extra relevant? Of wilt u een keer echt onze leden uw product of dienst laten ervaren? Neem dan contact met ons op en plan uw promotiemoment aan De Promotietafel.

Onze hoofd- en subsponsors bieden wij deze mogelijkheid kosteloos aan. Voor de overige sponsors zijn de kosten heel beperkt: slechts € 100,- per dag. Dat is natuurlijk snel terugverdiend!

Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per seizoen promotie te doen.

Zoals aangegeven bieden wij per week één sponsor de gelegenheid. Heeft u al een moment op het oog? Neem dan snel contact met ons op en reserveer uw plek aan De Promotietafel!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.