Aandachtstip SponsorMan: Wijziging in leasetarieven

De aandachtstip van de SponsorMan: Wijziging in leasetarieven

De bijtellingstarieven voor elektrische auto’s zijn veranderd, maar tot een cataloguswaarde van € 50.000,- geldt nog wel het 4% bijtellingstarief. Alleen ook dit zal per 2021 helemaal voorbij zijn. Dan zal voor elektrische auto’s het nieuwe bijtellingstarief van 22% gelden. Kortom: de regeling is beperkt, maar biedt nu mogelijkheden voor 5 jaar veel voordeel. Jullie lokale autodealer wil jullie leden vast op deze mogelijkheden wijzen. Daar kunnen jullie een rol in spelen.

P.s. misschien hebben ze zelfs nog modellen die al in 2018 op kenteken zijn gezet. In dat geval gelden nog de oude regels, maar wil de dealer natuurlijk we graag van deze voorraadmodellen af.

Voorbeeldbrief Autobedrijf of Leasemaatschappij

Onderwerp: Elektrisch rijden en bijtelling onder de aandacht

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

U weet het als geen ander. De regels voor bijtelling van elektrische auto’s zijn veranderd. Voor veel mensen zal het onduidelijk zijn wat de gevolgen hiervan zijn. Wellicht heeft u nog voorraadmodellen die nog vorig jaar op kenteken zijn gezet.  Dan zijn deze modellen nu extra aantrekkelijk. Het kan honderden euro’s op jaarbasis schelen.

Uw leaseaanbod onder de aandacht bij onze [aantal] leden

Onze vereniging heeft [aantal] leden met een heel specifiek profiel. Deze mensen zijn voor u heel interessant omdat een groot deel uw potentiële klant is. Samen kunnen wij er voor zorgen dat deze mensen voor uw bedrijf kiezen als er nog snel een auto geleased moet worden.

Advertentiemogelijkheden
Om jullie onder de aandacht te brengen hebben wij een aantal mogelijkheden: adverteren op onze website, adverteren op het tv-scherm of posters, flyers of menukaarten in onze kantine, maar er zijn meer mogelijkheden om naar onze leden te communiceren. Wij horen graag wat u interessant vindt.

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.