Aandachtstip van de SponsorMan December 2017

De aandachtstip van de SponsorMan: De ‘Goed Nieuws’-show

In het kader van goed gejat… Tijdens onze aanwezigheid bij een businessclubbijeenkomst van SDVB uit Barneveld werden wij geconfronteerd met een heel leuk en positief fenomeen. De ‘Goed Nieuws-show’. Tijdens de aftrap van het evenement werden goede nieuwtjes van de club en van de businessclubleden gedeeld. In een paar minuten werden de positieve ontwikkelingen binnen de club afgewisseld met leuke nieuws van de sponsors. Nieuwe medewerkers, een geweldig project, een productintroductie, een nieuw bedrijfspand en de verlenging van een sponsorcontract passeerden de revue, allen vergezeld door een slide op het grote scherm. Het gevolg: breed gedragen enthousiasme en een leuke positieve sfeer.

Kortom: een leuke manier om je sponsors in het zonnetje te zetten. Is een sponsoravond nog te ver weg? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om een ‘Goed Nieuws-brief’ per e-mail te versturen. Dat heeft hoogstwaarschijnlijk een minstens zo positief effect.

Voorbeeld tekst voor in een mail naar de sponsors:

Onderwerp: Heeft u goed nieuws? Laat het ons weten!

Wij hebben wat nieuws! De “Goed-nieuws”-brief. Twee keer per jaar sturen wij vanaf nu een nieuwsbrief met louter goed nieuws. Uiteraard delen wij hier positieve ontwikkelingen binnen de club, maar we delen ook graag uw goede nieuws. Bijvoorbeeld als uw sponsorcontract wordt verlengd of uitgebreid, maar bijvoorbeeld ook als u een nieuw product of dienst heeft geïntroduceerd een leuke actie heeft of een nieuwe medewerker hebt aangenomen of bedrijfspand heeft betrokken. Kortom: elke positief nieuwtje wat u leuk vindt om met onze leden te delen.

Zou u ons kunnen laten weten wat u wilt delen? Graag ontvangen wij een afbeelding (bijvoorbeeld uw logo) en een paar regels tekst over uw goede nieuws voor DD-MM-JJJJ, dan zorgen wij dat u positief in beeld komt bij onze leden.


Nieuwsbrief speciaal voor sponsors

In mei raadden wij u al aan om een nieuwsbrief speciaal voor sponsors te maken zodat u hen gericht kunt informeren en gaven wij u een aantal ideeen voor interessante onderwerpen.

Meer informatie hierover vindt u via deze link. 

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.