ActProsport Netwerk

Arrangement ActProsport

 

Maak het uzelf makkelijk! Bespaar tijd en vergroot uw sponsorinkomsten.

Sponsorwerving is veranderd. Het wordt steeds moeilijker om een sponsor te vinden voor uw sportclub. Sponsors willen een tegenprestatie voor hun investering en een naam op een shirt of bord vindt de sponsor niet meer voldoende.

Bedrijven hikken aan tegen hoge aanvangskosten voor de fabricage van de shirts of het bord. Geld dat niet eens terecht komt bij het doel dat de sponsor wil steunen: uw club. U bent steeds vaker aangewezen op de beperkte groep bedrijven met een echt warme band met uw club, zoals bedrijven van  leden, ouders van leden en leveranciers. Helaas blijkt deze groep beperkt.

In een minuut weet u hoe het zit!

Als licentiehouder van SponsorVisie wordt het helemaal anders! Bekijk onderstaande video en zie hoe ook uw club direct makkelijker nieuwe sponsorinkomsten kan vergaren.

Nu 15% korting via ACTPROSPORT!

ACTPROSPORT heeft een speciaal arrangement bedongen. Hierdoor profiteert u van 15% korting op de reguliere licentietarieven. *De korting is in de onderstaande pricing reeds verwerkt.

Uw  2 opties:

1. De basislicentie.

Voor € 212,50* per jaar kunt u direct 5 sponsors het gebruik van het SponsorPortaal en actief adverteren op uw website aanbieden, zonder dat u wordt belast met extra werk. Sterker nog: het neemt u werk uit handen.

Een Licentie voor drie (3) jaar tegen een jaarlijks te betalen licentievergoeding van € 212,50 per jaar.

  • De eerste 5 actieve sponsoraccounts vallen binnen de licentievergoeding;
  • Inclusief inregelen maximaal 40 sponsors bij oplevering (inregelkosten extra sponsors eenmalig € 10,- per sponsor)*. Inregelkosten extra sponsors tijdens de looptijd zijn eenmalig €20,-;
  • Per extra sponsor die in het systeem geactiveerd wordt, wordt jaarlijks € 50,- accountkosten in rekening gebracht.
  • SponsorVisie en ActProsport Netwerk hebben het recht om als adverteerder mee te draaien in op de website en in de NarrowCasting (indien beschikbaar);
  • Het is mogelijk om, tegen betaling van € 250,- overstapkosten, per licentiejaar over te stappen naar de volledige licentie.

2. De volledige licentie

Voor € 1.062,50* per jaar kunt u een onbeperkt aantal sponsors het gebruik van het SponsorPortaal en actief adverteren op uw website aanbieden. Heeft u meer dan 40 sponsors? Dat rekenen wij per sponsor boven de 40 aanvullend € 10,- eenmalige inregelkosten. De jaarlijkse licentiekosten bedragen, ongeacht het aantal sponsors  €  1.062,50* per jaar. Tijdens de looptijd nieuwe sponsors toe laten voegen is uiteraard mogelijk en kost eenmalig € 20,- inregelkosten per extra sponsor.

Door de lage kostprijs (€  1.062,50.-* per jaar) van de sponsoring  is het mogelijk om heel veel sponsors tegen een heel lage bijdrage een echte tegenprestatie te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een club van 100 waarbij u de lokale detailhandel de mogelijkheid biedt om via de website te adverteren. Dat is heel wat goedkoper dan via de lokale krant!

SponsorVisie en ActProsport Netwerk hebben het recht om als adverteerder mee te draaien in de actiebanner van de vereniging en op de narrowcasting (indien in gebruik).

NarrowCasting

NarrowCasting is een aanvullende module die aanvullend op de basis- of volledige licentie kan worden aangevraagd. De kosten bedragen € 250,-* per jaar.  Meer informatie over en demo’s van NarrowCasting van SponsorVisie zijn terug te vinden op www.sponsorvisie.nl/narrowcasting.

 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. 

Klik hier voor het licentieformulier in PDF

De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Download de algemene voorwaarden via de link helemaal onderaan de website.