Clubliefde: meld uw vereniging aan

Clubliefde: Laat Jochem van Gelder met zijn nieuwe RTL4-programma uw club helpen

SHH Productions, producent van toonaangevende televisieprogramma’s, komt, in samenwerking met RTL4 en onder andere SponsorVisie , met een nieuw format gericht op het helpen van amateur sportverenigingen: Clubliefde. Dit programma wordt gepresenteerd door niemand minder dan Jochem van Gelder. Het programma zal in het voorjaar van 2019 worden uitgezonden. Opnames hiervoor vinden nog dit jaar plaats. In Clubliefde duiken we in de wereld van de Nederlandse amateursport. Misschien wel bij uw vereniging.

Verspreid deze link onder uw jeugdleden en laat hen jullie club aanmelden: https://www.clubliefde-televisie.nl/aanmelden

Over het programma

Het is geen geheim dat veel amateurclubs moeite hebben om het hoofd boven water te houden. Van rugby tot honkbal. Ledenaantallen lopen terug, het is lastig sponsoren te vinden en te behouden, leden zijn steeds minder bereid tot vrijwilligerswerk, de contributie kan niet omhoog en kosten nemen toe… Het zijn veelgehoorde geluiden. Alle leden van een vereniging zijn hiervan de dupe. Vooral voor de jeugd betekent dit dat zij hun kansen op beweging en sporten in teamverband zien verdwijnen. Een maatschappelijk probleem dat nu zelfs door de overheid onderkent wordt. Daar willen wij iets aan doen! Door allereerst te laten zien hoe belangrijk sporten bij een vereniging voor de jeugd is. Maar ook door het inbrengen van een dosis kennis en creativiteit bij amateurverenigingen om samen tot een betere exploitatie te komen.

We kijken hierbij naar een breed spectrum aan mogelijkheden zoals sponsoring, loterijen, talentontwikkeling, een gezonde kantine, financieringsmogelijkheden en kostenbesparingen. En dat allemaal verpakt in een dynamisch familieprogramma voor RTL4 waarin de jeugd het voortouw neemt en waarvan de club profiteert.

Samen met Jochem van Gelder steekt de jeugd de handen uit de mouwen en leggen ze, gesteund door bestuur en vrijwilligers, een eerste basis voor een betere toekomst voor de vereniging. We brengen leuke initiatieven, creatieve ideeën en kennis naar de vereniging. Voor Clubliefde kunnen jeugdleden vanaf 13 jaar zichzelf en hun vereniging opgeven bij producent SHH Productions. Dat kan via het inschrijfformulier op de programma website www.clubliefdetelevisie.nl. Wij stellen het op prijs wanneer u deze aankondiging deelt binnen uw vereniging en actief onderzoekt of een jeugdlid (en zijn/haar team) het leuk zouden vinden om deel te nemen aan het programma. Deelname is geheel gratis. Selectie van kandidaten wordt door producent gedaan en hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Clubliefde is een positief opbouwend format waarin we gaan kijken naar kansen voor een amateur sportvereniging. Misschien wel die van u.