Alle coronaregelingen voor sportclubs

SponsorVisie helpt sportverenigingen aan meer geld. Meestal doen we dat met ondersteuning in het sponsorbeleid, maar in deze lastige coronatijd wijzen wij verenigingen ook de weg naar alle regelingen die voor verenigingen beschikbaar zijn in deze crisis. Dat doen wij met heel veel webinars voor sportbonden, gemeentes en NOC*NSF (bijna dagelijks), maar nu met deze nieuwsbrief.

Overzicht alle coronaregelingen voor clubs

De NOW, TVL, TOZO, TOGS... Misschien gaat het je al duizelen... We gaan het je wat makkelijker maken om overzicht te krijgen van alle regelingen, zodat voor jou duidelijk is waar jouw organisatie allemaal gebruik van kan maken. Via onderstaande link download  je een presentatie waarin al deze regelingen kort worden toegelicht. Zo zie je snel wat voor jullie van toepassing is. En dat is ook nodig, want bijvoorbeeld de NOW (de regeling voor verenigingen met mensen in loondienst en omzetverlies) is maar aan te vragen tot 31 mei aanstaande.

Klik hier om de presentatie met het overzicht van alle regelingen te downloaden

Met deze presentatie zetten wij alle regelingen die er nu zijn op een rij. Dit is de versie van 21 mei 2020. We zullen deze presentatie steeds blijven bijwerken. Wil een Powerpoint-versie ontvangen (met werkende video's) of, als we alweer wat verder zijn in de tijd, een recente versie, stuur dan gerust een mailtje: info@sponsorvisie.nl.

Poll: geef ons inzicht en wij helpen je verder

Tijdens onze eerste SponsorVisie Meet op 8 juni zullen wij hier ook ingaan op alle regelingen, maar dan kijken we ook weer specifiek naar de gevolgen van de crisis op sponsorbeleid.

We willen onze honderden relaties ook graag inzicht geven in de situatie bij andere clubs, vandaar dat wij jullie vragen om deel te nemen aan deze korte poll. Jullie antwoorden zullen ons helpen om jullie nog gerichter van de juiste informatie te voorzien. Alvast heel hartelijk dank voor de deelname.

Klik hier om mee te doen met de poll

NIEUW! SponsorVisie Meet

 

De afgelopen maanden hebben ons gedwongen op een andere manier te leven en te werken. We zijn beperkt, maar toch hebben we ook de kracht van digitaal ontmoeten kunnen ontdekken. Inmiddels hebben we al heel wat op afstand ontmoet, vergaderd en kennis gedeeld in een groot aantal webinars. Ons heeft dit er toe aangezet om ons dienstenpakket uit te breiden met een online ontmoeting: De SponsorVisie Meet.

Tijdens SponsorVisie Meet wordt een actueel thema behandeld. Uiteraard delen wij onze inzichten en kennis, maar het is vooral ook een ontmoeting tussen bestuurders en sponsormensen van verschillende clubs. De Meet duurt 60 minuten en zo kom je heel efficiënt aan nieuwe kennis en contacten. De eerste SponsorVisie Meet vindt plaats op 8 juni om 18.30uur.

Onderwerp: De coronacrisis en sponsoring, bedreigingen en kansen.

Deelnemen is helemaal gratis en kan via meet@sponsorvisie.nl. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging.

 

Crowdfunding in de crisis: Webinar en Tips!

Crowdfunding biedt kansen in tijden van crisis, dat toont SV Zevenhoven aan. We vroegen ze hoe ze het voor elkaar gekregen om met een clubje van 300 leden binnen 48 uur bijna € 3.000,- bij elkaar te krijgen. Het antwoord was veelzeggend: "Eigenlijk is het heel simpel. Berichtgeving via de website, Facebook en een aantal team apps. Dat is echt alles geweest tot nu toe… Echter is het als een lopend vuurtje gegaan en lijkt niemand te willen achterblijven :-)". Check de actuele tussenstand: https://lnkd.in/eGyvuJ6.

Wil je ook starten met crowdfunding?

Bekijk dan deze 10 tips voor succesvolle crowdfunding in de crisis

Of geef je op voor het gratis Webinar "Crowdfunding in de crisis" op 8 juni

Webinar: Financieel gezond uit de crisis

De komende weken verzorgen wij tientallen webinars voor diverse opdrachtgevers, zoals sportbonden, gemeentes en vele Rabobanken. Tijdens deze workshops vertellen wij clubs alles wat zij moeten weten om financieel gezond de crisis uit te komen.

  • Welke regelingen zijn er en hoe werken ze?
  • Welke maatregelen kan je zelf nemen?
  • Waar liggen nog welk kansen op nieuwe inkomsten?

In 90 minuten ben je weer helemaal op de hoogte. Bijna elke werkdag is er 's avonds om 20uur een webinar. Wil je deelnemen, dan is dat uiteraard helemaal gratis voor onze relaties. Stuur een mail met een tweetal voorkeursdata aan info@sponsorvisie.nl en wij sturen je een uitnodiging om deel te nemen. Uiteraard na goedkeuring door de gastheer.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te volgen op Twitter

Klik hier om ons te liken op Facebook

En blijf op de hoogte!