Crowdfunding voor Clubs

SponsorMan iPad Crowdfunding voor Sport 260x200

Nieuw! Crowdfunding voor sport en meer! Ook voor uw club!

Crowdfunding is de nieuwe trend in fondsenwerving. Vanaf nu kunt u ook binnen uw vereniging deze kans benutten. Zonder poespas en onnodige kosten.

Wij introduceren Crowdfunding voor Clubs. Hét crowdfundingplatform voor uw club, waarmee u direct en zonder voorinvestering aan de slag kunt.

Wilt u Crowdfunding gebruiken om meer inkomsten voor uw vereniging te genereren? Bijvoorbeeld voor het crowdfunden van een clubhuis, kunstgrasveld of teamkleding? Dan kan! Start geheel kosteloos uw eigen Crowdfundingplatform op www.crowdfundingvoorclubs.nl.

Wij helpen u in 2 uur op weg
Om u op weg te helpen en deze kans direct te laten benutten nodigen wij u van harte uit om gratis deel te nemen aan één van onze gratis workshops.

In de workshop leert u de belangrijkste do’s en don’ts bij crowdfunding. Wij zorgen dat u met een kant-en-klaar plan aan de slag kunt en wij informeren u hoe u het platform kunt gebruiken. Er zijn slechts beperkt plaatsen beschikbaar, dus schrijf u direct in.

Crowdfund clubhuis, kunstgrasveld of led-verlichting. Of alles tegelijk

Crowfunding biedt voor sport talloze kansen. Waar vroeger het inzamelen voor een kunstgrasveld of een nieuw clubhuis een behoorlijke administratie rompslomp was en de inzameling vooral beperkt werd tot werving onder de eigen leden, biedt Crowdfunding voor Clubs nieuwe kansen. Çrowdfunding voor clubs maakt Crowdfunding voor Sport kinderlijk eenvoudig.

Met het Crowdfunding voor Clubs platform is alles mogelijk. 1 groot doel. 1 groot doel verdeeld onder meerdere doelen en zelfs elk team zijn eigen doel. Met dit platform bent u in 1 keer klaar.

Faciliteer eenvoudig een sponsorloop of lotenverkoop voor uw loterij. Alle administratie is verleden tijd en wordt door dit online platform gefaciliteerd. Door koppelingen met Social Media kan iedereen helpen bij de fondsenwerving. Eindelijk kan met één platform iedereen eenvoudig gemobiliseerd worden.

Meer weten? Kijk op www.crowdfundingvoorclubs.nl