De aandachtstip van de SponsorMan Maart 2015: Paasacties

De aandachtstip van de SponsorMan: Paasacties

Wist je dat Pasen de maand is waar het meeste omzet wordt gemaakt bij de Jamin-winkels? En dat dit ook gouden tijden zijn voor de bakkers?
Maar Pasen is ook een moment waarop heel veel bedrijven speciale aanbiedingen hebben. Zoals de speciale Paasopeningen van meubelwinkels en doe-het-zelf-zaken.
Tijd om jullie sponsors te wijzen op de mogelijkheid om deze acties bij jullie leden onder de aandacht te brengen met het SponsorPortaal.

Stuur de onderstaande e-mail naar jullie sponsors.

Onderwerp: Wij Pasen u de bal toe

Beste [naam sponsor],

Pasen staat voor de deur (zondag 5 en maandag 6 april) en dat is een ideaal moment om u de bal toe te “Pasen” en te zorgen dat u weer onder de aandacht van onze leden bent.

Mail naar onze leden

De week voor Pasen zullen wij een speciale mail naar onze leden sturen waarin wij hen wijzen op de leuke Paasacties van onze sponsors. We linken ze dan door naar de actiepagina in ons SponsorPortaal waar alle acties staan.

Plaats direct een advertentie

Zorg dus dat ook uw actie hier staat.  Heeft u geen Paasactie, plaats dan een andere advertentie, zoals een nieuw product (bijvoorbeeld: nieuw huis in de verkoop), een dienst (bijvoorbeeld: hulp bij belastingaangifte) of een activiteit (bijvoorbeeld:  Tweede Paasdag geopend), een vacature, of een actie speciaal voor leden van de club (bijvoorbeeld: voor elke nieuwe klant € 100,- extra sponsoring voor de club).

Dan is de kans heel groot dat een aantal onze leden zullen reageren.

In een paar minuten geregeld

Het plaatsen van een advertentie kost maar een paar minuten. Heeft u vragen over hoe dit moet of wat u zou kunnen plaatsen neem dan gerust contact op met SponsorVisie via support@sponsorvisie.nl. Zij staan u graag met raad en daad terzijde. Het is een service van onze club en kost u dus niets.

Met vriendelijke groet,

[naam contactpersoon]

[naam vereniging]

 

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.