Een kans op extra inkomsten: HockeyPeople

Een kans op extra inkomsten: HockeyPeople

Geld verdienen door een lid aan een nieuwe baan te helpen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan! HockeyPeople maakt binnenkort een behoorlijk bedrag over aan hockeyclub de Reigers om dat zij een hockeyer aan een nieuwe baan geholpen hebben.

Reigers Dames 1 allemaal aan het recruiten voor HockeyPeople!

Donderdag 1 oktober is de overeenkomst bezegeld tussen Reigers en HockeyPeople met een ferme handdruk. Na de training van Dames 1 gaven Erik Klein Nagelvoort (vz Reigers) en Lex Knobben (HockeyPeople) elkaar de hand op de samenwerking. HockeyPeople is het recruitment bureau dat mensen plaatst met een hockeymentaliteit in hun 1e,2e of soms 3de baan bij bedrijven, instelingen etc . Het unieke van HockeyPeople is dat dit een hele nieuwe manier van benaderen is van potentiële kandidaten. Bovendien, de samenwerkende clubs ontvangen 30% van de fee bij een succesvolle plaatsing. 15% voor de club via wie de vacature wordt aangeleverd en 15% voor de club die de kandidaat levert. De clubs zijn dus het platform naar hun relaties.

Op deze manier kunnen clubs hun leden maatschappelijk ondersteunen en ook nog extra inkomsten genereren. Wat doen de dames van Reigers in deze constructie? Reigers Dames 1 gaat HockeyPeople actief ondersteunen binnen de club om zowel opdrachtgevers (sponsors, spelers en ouders) te overtuigen om hun vacature te plaatsen bij HockeyPeople. En ze gaan kandidaten aansporen om op de Reigers vacature site te kijken en te reageren op de vacatures.

Reigers Dames 1

Voor het bedrijf van Erik Klein Nagelvoort, Blue Field Agency, heeft HockeyPeople al een succesvolle plaatsing gedaan. Dus de eerste betaling naar Reigers is onderweg.

Erik Klein Nagelvoort: “HockeyPeople heeft een uitstekende kandidaat geleverd, ze past precies bij de cultuur van Blue Field Agency. Uit alle kandidaten, ook van andere bedrijven, hebben we haar gekozen en in de praktijk is ze nog beter dan we al vermoedden. Met een hele hoge snapsnelheid en dat wilden we ook.”

Lex Knobben: “We hebben ons eerst geconcentreerd op de relatie met de clubs. Nu gaan we vol aan de bak samen met de clubs om vacatures op te halen. 20 clubs doen al mee met een achterban van bijna 30.000 leden. Het mooie is nu dat de ene club de vacature heeft en de andere  de kandidaat. Zo zijn er 4 partijen blij. De kandidaat, de opdrachtgever en 2 clubs. En wij natuurlijk, dus eigenlijk 5.”

Voor meer informatie kijk op www.HockeyPeople.nl of bel met Lex Knobben (0651440794)

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.