Full HD versie NarrowCasting beschikbaar

Het is vanaf nu mogelijk is om een uitzending op Full HD resolutie te maken. Het Full HD scherm heeft een andere opbouw en kan, door het aanpassen van de achtergrond, volledig clubspecifiek gemaakt worden. Een voorbeeld vindt u terug op www.sponsorvisie.nl/narrowcasting.

Heeft u een afbeelding die u als achtergrond wil gebruiken? Stuur deze afbeelding dan naar info@sponsorvisie.nl. De minimale resolutie van de afbeelding is 1280×720 pixels.

In tegenstelling wat de naam doet vermoeden kan de Full HD uitzending kan ook op een HD Ready scherm getoond worden. Dit kan door in Mozilla Firefox te zoomen: druk ctrl en de  “-“toets gelijktijdig in (enkele keren).

Full HD NarrowCasting

Splitscreen items komen bij de Full HD uitzending niet voor. Bij het aanmaken van zo’n uitzending kunnen deze dus ook niet geselecteerd worden. De Fullscreenitems komen in de nieuwe vormgeving links in beeld en de sponsoritems zijn rechts zichtbaar.

De sponsoritems zijn in deze vormgeving in verhouding kleiner, maar wel continu in beeld. Doordat ze kleiner getoond worden is de schermgrootte en de kijkafstand tot het scherm bepalend of deze indeling voor uw situatie geschikt is.

U kunt gebruik maken van de nieuwe vormgeving door in het beheersysteem een nieuwe uitzending te maken en bij het ‘type uitzending’ voor ‘Full HD (1920×1080)’ te kiezen.

Het is ook mogelijk om beide indelingen naast elkaar te gebruiken.