Mailing nieuw SponsorPortaal 20-08-2014

 

SponsorPortaal volledig vernieuwd!

Met trots presenteren wij een volledig nieuw SponsorPortaal.  Een omgeving die helemaal is aangepast aan de nieuwste mogelijkheden.

De belangrijkste verbeterpunten op een rij:

  • Een nieuwe frisse vormgeving.
  • De vormgeving past zich aan aan de grootte van het scherm.  Hierdoor is het systeem optimaal zichtbaar op elk scherm, ook op tablet en mobiel.
  • Een touch interface. Het SponsorPortaal is volledig ingesteld op touchbediening.
  • Een door de vereniging in te stellen homepage. Hierdoor is de club volledig vrij om eigen informatie en eigen presentatie toe te voegen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een agenda met aankomende evenementen.
  • Nog betere presentatie van alle acties. Overal binnen het SponsorPortaal worden de actieve acties van sponsors gepresenteerd. Hierdoor worden bezoekers verleid om meer acties te bekijken.
  • Vrije invoer door sponsors en club.  Sponsors en de club kunnen nu veel eenvoudiger hun eigen presentatie vormgeven en afbeeldingen en video’s toevoegen. Hierdoor kan de presentatie beter aansluiten bij de eigen huisstijl.

Een demo-omgeving vindt u via www.sponsorportaal.nl/demo.

Wilt u ook een SponsorPortaal voor uw vereniging?

Wij hebben contact gehad over SponsorVisie en het SponsorPortaal en wellicht is deze nieuwe vormgeving voor u aanleiding om nu met ons systeem en dienstverlening aan de gang te gaan.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Peter van Baak
SponsorVisie
06-41942715
 

Screenshot nieuwe portaal