Missie en visie

[av_image src=’http://sponsorvisie.nl/wordpress/wp-content/uploads/2016/06/SponsorVisie-header.jpg’ attachment=’2767′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]

Wij vinden sportverenigingen fantastisch!

Waarom we doen wat we doen?

Sport en sportorganisaties spelen een essentiële rol in onze maatschappij. Via sport worden persoonlijkheden ontwikkeld, ontstaan relaties voor het leven en wordt samenwerken geleerd. SponsorVisie wil sportorganisaties helpen hun belangrijke rol te behouden en te vergroten. 

SponsorVisie helpt sportorganisaties bij de drie uitdagingen die sportorganisaties hebben: gebrek aan vrijwilligers, specifieke kennis en inkomsten. 

Met een verfrissende visie, slimme gestandaardiseerde oplossingen en structurele begeleiding op afstand door SponsorVisie behalen sportorganisaties en hun sponsors meer resultaat met minder moeite.

Hoe we dat doen?

Elke sportvereniging is uniek. Toch hebben sportverenigingen veel gemeenschappelijk: ze zijn lokaal, hebben leden, functioneren op basis van vrijwilligers en hebben behoefte aan financiële middelen.

Ons team combineert creativiteit en IT en gebruikt de gemeenschappelijke eigenschappen van sportverenigingen om kant-en-klare concepten te ontwikkelen die voor elke sportvereniging toepasbaar zijn. Door standaardisatie is het mogelijk om een zeer grote meerwaarde te bieden tegen een lage kostprijs. 
Doordat veel verenigingen de oplossingen gebruiken kunnen deze continu op basis van de ervaringen van de gebruikers verder worden verbeterd.
SponsorVisie introduceerde sinds haar oprichting in 2010 de volgende oplossingen: SponsorPortaal, De SponsorMan, NarrowCasting en Crowdfunding voor clubs.
Daarnaast zijn we actief betrokken bij AdsToSport, hét advertentieplatform in de sport. Al deze oplossingen bieden verenigingen gemak en extra inkomsten en dragen daarmee bij aan de toekomstbestendigheid van verenigingen.