MISSIE

Sport en sportorganisaties spelen een essentiële rol in onze maatschappij. Via sport worden persoonlijkheden ontwikkeld, ontstaan relaties voor het leven en wordt samenwerken geleerd. SponsorVisie wil sportorganisaties helpen hun belangrijke rol te behouden en te vergroten.

VISIE

Ons team combineert creativiteit en IT en gebruikt de gemeenschappelijke eigenschappen van sportverenigingen om kant-en-klare concepten te ontwikkelen die voor elke sportvereniging toepasbaar zijn. Door standaardisatie is het mogelijk om een zeer grote meerwaarde te bieden tegen een lage kostprijs.

Hoe we dat doen?

Elke sportvereniging is uniek. Toch hebben sportverenigingen veel gemeenschappelijk: ze zijn lokaal, hebben leden, functioneren op basis van vrijwilligers en hebben behoefte aan financiële middelen.

Ons team combineert creativiteit en IT en gebruikt de gemeenschappelijke eigenschappen van sportverenigingen om kant-en-klare concepten te ontwikkelen die voor elke sportvereniging toepasbaar zijn. Door standaardisatie is het mogelijk om een zeer grote meerwaarde te bieden tegen een lage kostprijs.

Doordat veel verenigingen de oplossingen gebruiken kunnen deze continu op basis van de ervaringen van de gebruikers verder worden verbeterd.

SponsorVisie introduceerde sinds haar oprichting in 2010 de volgende oplossingen: SponsorPortaal, De SponsorMan, NarrowCasting, Crowdfunding voor clubs en Obligatieplan.nl. Daarnaast zijn we actief betrokken bij AdsToSport, hét advertentieplatform in de sport. Al deze oplossingen bieden verenigingen gemak en extra inkomsten en dragen daarmee bij aan de toekomstbestendigheid van verenigingen.

CONTACT