AdsToSport

Nieuw: AdsToSport

AdsToSport biedt u een nieuwe mogelijkheid om eenvoudig en zonder inspanning extra inkomsten te genereren voor uw vereniging of sportorganisatie.

AdsToSport genereert inkomsten door het verkeer op uw website beter te benutten. En dat is de moeite. Bij een gemiddelde vereniging liggen deze inkomsten tussen € 1,00 en € 5,00 per lid per jaar. Een verenging met 250 leden verdient dus tussen de € 250,- en € 1.250,-. Dit is wel enkel een indicatie, de werkelijke opbrengsten kunnen afwijken. Hockeyclub KZ verdiende bijvoorbeeld met 1600 in het eerste jaar ruim 2500 euro.  Zonder daar zelf iets voor te hoeven doen.

AdsToSport koppelt vraag en aanbod. Actieve sporters zijn voor grote adverteerders een zeer interessante doelgroep. Het is voor hen echter niet haalbaar om voor een marketingcampagne om met elke vereniging apart afspraken te maken. AdsToSport biedt adverteerders een platform om in één keer te adverteren op de websites van alle aangesloten sportorganisaties. Klik hier voor meer informatie.

AdsToSport in 60 seconden

AdsToSport biedt adverteerders een uniek bereik en sportorganisaties een nieuwe inkomstenbron. Bekijk de video en u weet binnen zestig seconden hoe AdsToSport uw vereniging aan nieuwe inkomsten helpt.