Nieuws 04-07-2013

Begin vorige maand berichtten wij u over de nieuwe beheeromgeving voor uw sponsors. Deze nieuwe beheeromgeving maakt het voor uw sponsors nog eenvoudiger gebruik te maken van de door u als vereniging geboden mogelijkheden van het SponsorPortaal.

Nu presenteren wij de nieuwe beheeromgeving voor u als vereniging. Mooier vormgegeven en nog gemakkelijker te gebruiken. Uw sponsors beheren, acties invoeren of uw narrowcastinguitzendingen maken en plannen? Het is nu nog eenvoudiger!

Een nieuwe mogelijkheid is dat u de prijzen die u voor het gebruik van uw SponsorPortaal aan uw sponsors of adverteerders wilt rekenen, in uw beheeromgeving kunt zetten. Zonder verdere tussenkomst van u kan uw sponsor zijn mogelijkheden uitbreiden, direct via Ideal aan u betalen en automatisch wordt een factuur naar uw sponsor gestuurd. U ontvangt een kopie van deze factuur voor uw eigen administratie.

Wacht dan ook niet langer en probeer het direct uit!

Mochten er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn dan horen wij dat graag. U kunt telefonisch contact opnemen met ons kantoor 020 – 3080647 of u kunt mailen naar info@sponsorvisie.nl