Nieuws 18-5-2018: AVG Update

Geachte relatie,

Het kan u niet zijn ontgaan: op 25 mei wordt de nieuwe privacywet (AVG) van kracht. Wij zijn al geruime tijd bezig om ons hierop voor te bereiden. Via deze AVG-update stellen wij u op de hoogte van de huidige stand van zaken.

Nieuw Privacybeleid

Per 25 mei zal voor al onze websites en platformen een nieuw privacybeleid gelden. Dit privacybeleid wordt komende week op al onze websites en platformen gepubliceerd.

Verwerkersovereenkomst

We treden op als verwerker en daarom moeten wij een verwerkersovereenkomst met u sluiten. Wij zullen deze overeenkomst komende week aan u toesturen. Wij willen u niet onnodig belasten en gaan er daarom vanuit dat u, bij geen bericht, akkoord bent met de inhoud hiervan.

Cookiemeldingen

Op al onze platformen en websites zullen nieuwe cookiemeldingen van kracht worden. U ziet deze de komende week verschijnen.

Aangepaste Algemene voorwaarden

Ook onze Algemene Voorwaarden aan de nieuwe wetgeving aangepast. Deze zult u uiterlijk 25 mei aanstaande van ons ontvangen.

U staat in onze database

Als u deze mail van ons krijgt, dan staat u in onze database. Wij zien u dan als bestaande relatie en houden u op de hoogte over ons bedrijf, over onze producten en diensten en over de door ons aangeboden kennissessies en workshops. De inhoud kan commercieel van aard zijn.

Wilt niet meer in onze database staan? Stuur ons dan een mail via privacy@sponsorvisie.nl. Wij zullen na ontvangst van uw bericht uw persoonlijke gegevens uit onze database verwijderen.

Vragen?

Wij verwachten u hiermee voor nu naar behoren te informeren. Mocht u echter nog vragen hebben, dan vernemen wij het uiteraard graag.