Nieuws: Adverteerder zoekt clubs

Onlangs hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe initiatief van Jaap Stockmann (keeper Nederlands hockeyelftal); AdsToSport.


AdsToSport helpt verenigingen extra inkomsten te genereren door de advertentieruimte op hun website beter te benutten. De verwachte inkomsten liggen tussen € 1,00 en € 5,00 per lid per jaar. Bekijk deze video om te weten hoe het werkt.


Probeer het 2 weken
AdsToSport heeft een uitdaging. We hebben meer advertentieaanvragen dan advertentieruimte en specifiek voor een advertentiecampagne van het Ministerie van Defensie die start op 15-12-2015 hebben wij nog advertentieruimte nodig.

Wilt u weten wat AdsToSport daadwerkelijk voor inkomsten voor uw vereniging kan opleveren? Dan is dit het moment om het een kans te geven. Elke pageview levert u in deze periode geld op.

Een club van 1000 leden heeft gemiddeld 8000 pageviews per week. In dit geval zou AdsToSport de club in twee weken, op basis van 1 banner en zonder enige moeite € 50 opleveren.

Er is geen contractstermijn, dus u kunt op elk moment (bijvoorbeeld direct na deze periode) weer stoppen, gewoon door de banners van de website te halen.


Ook interesse om deel te nemen met uw vereniging? Reageer dan snel: Schrijf uw vereniging direct in middels het 
inschrijfformulier.

Heeft u nog vragen? Stuur ons een e-mail of bel 020-3080647.