Obligatieplan

Nieuw: Obligatieplan.nl helpt clubs met het opzetten van een obligatie uitgifte

[av_three_fifth first]

SponsorVisie helpt clubs al jaren clubs met het genereren van extra inkomsten. Honderden clubs maken gebruik van het SponsorPortaal en de SponsorMan en genereren hiermee extra sponsorinkomsten. Daarnaast is met ons crowdfundingvoorclubs.nl platform al miljoenen opgehaald voor de breedtesporte is met AdsToSport een structurele nieuwe inkomstenbron gecreëerd. AdsToSport laat (landelijke) adverteerders via website en apps de leden van clubs bereiken en de club wordt hiervoor beloond.

[/av_three_fifth][av_two_fifth]
[av_image src=’http://sponsorvisie.nl/wordpress/wp-content/uploads/2017/09/logoObligatieplan.nl_.jpg’ attachment=’3482′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]
[/av_two_fifth]

De nieuwste (en misschien wel slimste) manier om voor de club duizenden euro’s te besparen is obligatieplan.nl

Indien uw club ook een lopende financiering heeft, bijvoorbeeld een hypotheek voor een kunstgrasveld, dan zou uw vereniging er heel verstandig aan doen de bestaande lening (gedeeltelijk) te herfinancieren door middel van het uitgeven van obligaties.

Clubs met nieuwe plannen, zoals de bouw van een kantine, kunnen per direct profiteren van de voordelen die het uitgeven van obligaties in combinatie met de fiscale voordelen van periodieke giften biedt.

Voorbeelden uit de praktijk

Het uitgeven van obligaties is niet nieuw, zowel bij sportclubs als bij goede doelen gebeurt dit al jaren. 

HC Bloemendaal en het Prinses Maxima Centrum zijn goede voorbeelden uit de praktijk die al jaren dergelijk obligaties uitgeven. Via ons platform was VMHC Cartouche het eerste succesverhaal. Deze campagne heeft het streefbedrag ruimschoots gehaald. Er werd bijna een half miljoen euro opgehaald bij de leden. 

Hierna volgden ook Padelclub Victoria, HC Tilburg en Larensche MHC. Ook zij haalden veel geld op: tussen de € 80.000,- en € 350.000,-

Wilt u weten wat Obligatieplan.nl voor uw club kan betekenen. Neem dan dan gerust contact op. We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden voor de club te bespreken. Ga naar obligatieplan.nl en laat uw gegevens achter.

Obligatieplan.nl in het kort

  • door fiscale mogelijkheden rondom giften te combineren met het uitgeven van obligaties, is obligatieplan.nl voor de club en de leden bijzonder interessant; de club bespaart enorm op de financieringslasten en het lid ontvangt meer rendement dan op de spaarrekening.
  • Obligatieplan.nl verzorgt een op maat gemaakt platform waarop een club zijn obligaties kan aanbieden en de leden zich kunnen inschrijven
  • Obligatieplan.nl levert gestandaardiseerde juridische documenten zoals de obligatieoveereenkomst en -voorwaarden
  • Obligatieplan.nl geeft advies op maat en biedt een toolkit t.b.v. de communicatie binnen de vereniging.

Kijk voor de mogelijkheden op www.obligatieplan.nl

Of download het licentieformulier