Partnership SportknowhowXL

[av_image_hotspot src=’http://sponsorvisie.nl/wordpress/wp-content/uploads/2016/06/SponsorVisie-header.jpg’ attachment=’2767′ attachment_size=’full’ animation=’no-animation’ hotspot_layout=’numbered’ hotspot_mobile=’aviaTBhotspot_mobile’]

[av_promobox button=’yes’ label=’Meer informatie’ link=’page,1129′ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
Een presentatie of workshop over sponsoring of crowdfunding op uw event?
[/av_promobox]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’]

Sponsorvisie: meer sponsors met minder moeite.

SponsorVisie maakt sponsorwerving makkelijker doordat de verenigingen werk uit handen word genomen de (potentiële) sponsors een kans wordt geboden. Hiervoor biedt SponsorVisie structurele ondersteuning en digitale oplossingen aan: Het SponsorPortaal en de SponsorManCrowdfunding voor clubs en AdsToSport.

Structurele ondersteuning: De SponsorMan

Naast technische oplossingen als het SponsorPortaal en Narrowcasting biedt SponsorVisie met De SponsorMan ook continue ondersteuning bij het sponsorbeleid en de sponsorwerving. Eke maand stuur de SponsorMan een volledige uitgewerkt wervingsplan om een nieuwe sponsor te werven en een uitgewerkt advies om meer aandacht aan de bestaande sponsors te geven en meer aandacht voor hen te realiseren. Klik hier voor een video die in 1 minuut laat zien wat Het SponsorPortaal en de SponsorMan voor een vereniging betekenen:

Crowdfunding voor clubs

Crowdfunding is een nieuwe manier om te vergaren. Denk bijvoorbeeld aan de financiering van verbeteringen aan een complex of, veel kleiner, de trainingsstage van een individueel team. Crowdfunding voor clubs biedt een kant-en-klaar platform en ondersteuning bij het opzetten van een campagne. Bij Crowdfunding voor Clubs is alles geregeld: betalen via iDEAL, automatische donatieregistratie en live tussenstanden. Je kunt direct en zonder voorinvestering aan de gang en bij succes zijn de kosten beperkt (7,5% over het opgehaalde bedrag en € 0,50 per iDEAL-transactie).

Het platform is eenvoudig aan de clubsite te koppelen zodat mensen met enkele muisklikken gemakkelijk kunnen betalen via de site. Daarnaast kan dit platform makkelijk gepromoot worden via social media of via de mail. Veel clubs gebruiken het al. Klik hier voor de video die in 1 minuut laat zien hoe Crowdfunding voor Clubs werkt.

AdsToSport

AdsToSport zorgt voor nieuwe advertentie-inkomsten zonder enige tijdsinvestering door de online advertentiebudgetten van grote adverteerders naar lokale sport te brengen. Bestaande adverteerders zijn o.a. Adidas, Interpolis en ABN AMRO. AdsToSport verwacht jaarlijks c.a. € 2,- per lid op te halen zonder dat de vereniging hier iets voor hoeft te doen. De bannering en data-exploitatie is voor de deelnemende verenigingen zeer lucratief: het leverde Hockeyclub Klein Zwitserland in de eerste 4 maanden al € 1.149,60 op.  Inmiddels zijn al meer dan 800 websites van sportverenigingen en -bonden aangesloten. In deze video wordt het concept nader toegelicht.

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Video’s’ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=’20’ subheading_active=’subheading_below’ subheading_size=’15’ custom_class=”]
In 60 seconden weet u hoe het werkt
[/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=zhZ4MvbmSPw’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=mAv2J2TNLrs’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=7kwbCGUHOlI’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]