Persbericht: Kick-off Sponsorsamenwerking Den Bosch

PERSBERICHT ´S-PORT AFZENDER: Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Energievolle Kick-Off Bossche Sponsorsamenwerking
’s-Hertogenbosch – vrijdag 1 april – Het was goed toeven bij Roeivereniging De Hertog. Zij waren de perfecte gastheer voor de KICK-OFF van de Bossche Sponsorsamenwerking. In bijzijn van wethouder Jos van Son was de synergie voelbaar. De KICK-OFF van deze Bossche invulling van Sponsorvisie is werkelijk een landelijke unicum door de diversiteit van de 14 verenigingen. De presentatie van Peter van Baak van Sponsorvisie tijdens ´S-PORTCAFÉ XL in januari leidde gelijk tot actie en dan nu tot deze samenwerking. Deze enthousiaste verenigingen gaan vanaf vandaag serieus op een andere manier samen werk maken van hun sponsorbeleid. Samen online adverteerders werven met meer bereik, dat gaan ze doen.

Uitleg concept advertentiesponsoring
Er wordt een gezamenlijke banner op alle websites geplaatst, waarin bedrijven kunnen adverteren. De verenigingen bieden met hun totaal ruim 9000 leden en de enorme bezoekersaantallen op de eigen websites een nieuwe mogelijkheid voor exposure. Deze vorm van advertentiesponsoring is professioneel en speelt in op de behoefte van iets grotere bedrijven. Het gaat niet alleen meer om de gunfactor. De samenwerking biedt het bedrijfsleven een podium waarop men kan adverteren met acties, nieuwe producten, events, startups, etcetera.

Taartverdeling
Door een ‘kleiner speelveld’ binnen subsidieland wil de gemeente verenigingen ondersteunen om hen hier op voor te bereiden. Door het vinden van nieuwe middelen om inkomsten voor je club te genereren, zien verenigingen de toekomst positief tegemoet. Deze samenwerking versterkt de zoektocht naar deze middelen. Wethouder Jos van Son en Peter van Baak sneden gezamenlijk de taart om daarna te verdelen onder de verenigingen. De bubbels werden ook ontkurkt en zo is de unieke samenwerking een feit.

Deze verenigingen doen mee
De volgende verenigingen met gezamenlijke waarde van meer dan 9000 leden verdelen samen de taart: The Black Eagles, De Maasshuttles, HC ’s-Hertogenbosch, MHC Rosmalen, OSC45, RKVV Wilhelmina, Roeivereniging Den Hertog, Spirit Volleybal, Stichting Met Heel Mijn Hart, SV BLC, SV CHC, TTV Never Despair, TV de Schutskamp, VMHCC MOP.

Klik hier voor het originele persbericht van de Gemeente ‘s-Hertogenbosch.