Reactie gevraagd: AVG – Verwerkersovereenkomst – Gewijzigde algemene voorwaarden – Privacyverklaring

Geachte relatie,
Als gebruiker van onze diensten stellen wij u in het kader van de nieuwe AVG-wetgeving op de hoogte van de volgende belangrijke zaken. De meeste zijn ter kennisgeving, maar met betrekking tot de Verwerkingsovereenkomst is een reactie van uw kant vereist.
Nieuw Privacybeleid
Per heden geldt voor al onze websites en platformen een nieuw privacybeleid. Dit privacybeleid is op al onze websites en platformen terug te vinden.
Verwerkersovereenkomst
We treden op als verwerker en daarom moeten wij een verwerkersovereenkomst met u sluiten. Via deze link kunt u de verwerkersovereenkomst downloaden. Wij ontvangen graag uw akkoord hierop retour. Om u administratieve handelingen te besparen kunt u ook volstaan met een reply op deze e-mail dat u, namens uw organisatie, verklaart dat de verwerkersovereenst akkoord is.
Cookiemeldingen
Op al onze platformen en websites zijn nieuwe cookiemeldingen van kracht. U kunt deze op de betreffende pagina’s terugvinden.
Gewijzigde Algemene Voorwaarden
Ook onze Algemene Voorwaarden zijn de nieuwe wetgeving aangepast. U kunt deze hier downloaden.
Vragen?
Wij verwachten u hiermee voor nu naar behoren te informeren en zien uw akkoord op de verwerkingsovereenkomst graag tegemoet. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij het uiteraard graag.