Sponsortip 7: Maak het uzelf makkelijk!

Maak het uzelf makkelijk

Zoals je weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens jouw vereniging aan de sponsors waarin wij de sponsors wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Hierbij de tip van deze maand: Maak het uzelf makkelijk.

U bent misschien geen marketeer, maar het bedenken van advertenties hoeft ook niet ingewikkeld te zijn. Kijk wat u nu al op uw website vermeldt en licht hier iets uit, bijvoorbeeld een afgerond project, een vacature, een specialisme, een (nieuw) product of dienst. Zo lang het maar concreet is.

Ook voor een afbeelding hoeft u geen designer in dienst te nemen. U kunt gebruik maken van uw logo (zorg wel voor een afbeelding in de verhouding 4:3) of een afbeelding van internet (gebruik Google Afbeeldingen, let wel op of er gebruiksrechten op de afbeeldingen zitten). Het is bovendien zeer eenvoudig een professioneel ogende advertentie te maken via online tools zoals canva.com.

U kunt het uzelf ook nog makkelijker maken door het maken van de advertenties uit te besteden. SponsorVisie helpt u graag. Wij maken eenmalig een nieuwe advertentie o.b.v. uw website of ander digitaal materiaal, maar kunnen u ook helpen actueel te blijven door één van onze serviceabonnementen. Wij nemen dan contact met u op en doen een voorstel voor een advertentie. Wij maken de advertentie en plaatsen hem in het systeem. U heeft er geen omkijken meer naar, terwijl u wel meer effectiviteit uit uw sponsoring haalt en uw bedrijf actief en professioneel presenteert. Neem gerust contact met ons op via service@sponsorvisie.nl

Bekijk ook mijn vorige tips:


SponsorVisie helpt verenigingen met sponsors werven en behouden. Deze video laat zien hoe wij dit doen.