De SponsorMan

Is het een vogel? is het een vliegtuig? Nee, het is de De SponsorMan!

SponsorVisie introduceert uw redder in (sponsor)nood: De SponsorMan. SponsorVisie hielp haar licentiehouders al bij het sponsorbeleid en stond hen al met raad en daad terzijde, maar vanaf nu is er de SponsorMan. Hij zal onze licentiehouders nog actiever ondersteunen.

 

Maandelijks advies en hulp bij sponsorwerving

Niet alleen voorziet hij hen maandelijks van goed advies over het gebruik van Het SponsorPortaal, NarrowCasting, de ClubMarkt en OnzeClubWinkel, maar hij gaat hen ook helpen bij sponsorwerving.

Elke maand geeft hij een sponsorwervingsadvies. Welk type bedrijf kunt u nu het beste benaderen en op welke manier kunt u dit aanpakken? Soms is dat lastig. De SponsorMan maakt het de licentiehouders makkelijk. Niet alleen zorgt hij dat zij zich richten op het type bedrijf waar zij een grote kans op succes hebben, maar hij levert  ook een complete wervingsbrief die zij zo kunnen versturen.

Uw investering: 30 minuten per maand

Door de tips van de SponsorMan en het wervingsadvies ontstaat er structuur in zowel de communicatie over het systeem, maar ook in de sponsorwerving. De SponsorMan wijst de weg en zorgt dat uw vereniging  elke maand in slechts 30 minuten zeer gericht effectief aan de slag kan.

Een voorbeeld:

Een voorbeeld van het advies van de sponsorman vindt u hier.

Meer aandacht voor uw sponsors

De SponsorMan zorgt ook voor meer aandacht voor uw sponsors. Tenminste 8 keer per jaar sturen wij namens de vereniging een tip aan uw sponsors. Met deze tips helpen wij hen de kansen die sponsoring biedt te ontdekken en meer uit sponsoring te halen. Dit wordt door sponsors zeer positief ontvangen. Geen wonder!

Ze krijgen meer aandacht dan ooit en halen meer resultaat uit hun investering!

Verenigingen kunnen er uiteraard voor kiezen om de tips niet door ons, maar zelf te verzenden.

Een voorbeeld van een tip vindt u hier

Vragen of tips?

Heeft u tips of vragen voor de SponsorMan en helpt u zo andere verenigingen? Of wilt u ook weten hoe u de tips van de”SponsorMan kunt ontvangen? Tips en vragen zijn altijd welkom en kunt u mailen aan sponsorman@sponsorvisie.nl.