SponsorMan April 2017

De wervingstip van de SponsorMan: Promotie

Soms is het zo logisch… In ons advies voor werving van nieuwe sponsors dat terug te vinden is in de toolkit gaven wij aan dat uw leveranciers een goede bron voor nieuwe sponsors zijn. Een voorbeeld hiervan is de leverancier van de promotiematerialen en bedrukking.
Voor elk evenement op uw club zijn speciale t-shirts nodig, of een leuk aandenken. Hetzelfde geldt voor kampioenschappen. Ook daarvoor wordt vaak speciale kleding bedrukt. Bovendien hebben veel teams aanvullende sponsorkleding nodig, zoals regenjasjes of hoodies. Dit soort zaken worden betrokken bij een leverancier van promotiekleding, maar is deze ook al uw sponsor? Niet? Dan is het tijd om deze kans tot doelpunt te promoveren.

Klik hier voor meer informatie

Let op! (feest)dagen als Pasen, Koningsdag en Moederdag bieden ook mogelijkheden voor het werven van nieuwe sponsors.

De aandachtstip van de SponsorMan: Automatische activatie

SponsorVisie zorgt ervoor dat er meer aandacht dan ooit naar uw sponsors uitgaat. Wist u dat wij elke maand een tip naar uw sponsors kunnen sturen? Hiermee helpt u uw sponsors meer uit hun sponsoring te halen. Daarnaast sturen wij sinds kort ook activatiemails op basis van branche. Zo ontvangen de evenementenlocaties zoals de bowlingbaan, het kartcentrum en het restaurant deze maand een mail met de vraag of zij een speciaal aanbod voor teamuitjes via de club onder de aandacht willen brengen. Geheel automatisch en de extra inkomsten komen ten goede aan uw club!

Klik hier voor meer informatie

Gratis crowdfunding voor materialen voor de nieuwe wedstrijdvormen in het pupillenvoetbal

ING stelt, samen met de KNVB, een speciaal, kosteloos crowdfundingplatform beschikbaar. Op dit platform kunnen amateurverenigingen geld inzamelen om nieuwe materialen aan te schaffen. Denk hierbij aan nieuwe doeltjes, pionnen en andere materialen. Alle organisatorische kosten (aanmaken van de crowdfundingpagina, hosting en hulp bij het crowdfunden) betaalt ING. Alleen de transactiekosten (iDEAL) worden in mindering gebracht op de opgehaalde donaties. Fantastisch toch?

Klik hier om een gratis crowdfundingplatform voor dit doel aan te vragen

Klik hier om voor een ander doel met crowdfunding aan de gang te gaan

Eerst een workshop volgen? Klik dan hier

Nieuwe logobalk voor op uw website

We hebben een nieuwe vormgeving van de logobalk gemaakt. De nieuwe vormgeving is rustiger voor het oog, met touchscreen te bedienen en daarmee weer helemaal klaar voor de toekomst. Een voorbeeld van deze sponsorbalk is te vinden op www.xenios.nl. Wilt u ook deze sponsorbalk op uw website integreren dan kan dat waarschijnlijk zonder tussenkomst van uw websitebouwer worden geregeld. Een mailtje naar support@sponsorvisie.nl is genoeg en er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Mailing aan uw sponsors

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsors wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: Sponsortip: Maak het uzelf makkelijk Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Het staat u vrij om onze tips zelf aan uw sponsors te verzenden. Komt u hier niet aan toe? Dan is het wel zo makkelijk als wij uw sponsors elke maand namens u de tip toesturen. Meldt u in dat geval aan voor de mailservice door een e-mail te sturen naar info@sponsorvisie.nl.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!