SponsorMan Augustus 2016

De wervingstip van de SponsorMan: Escape Room

Het is een enorme hype. Wat begon als een spel op de mobiele telefoon is real life uitgegroeid tot de hit voor vrijgezellenfeestjes en meer. De formule is simpel. Je wordt met een aantal mensen ‘opgesloten’ in een ruimte en door aanwijzingen in de ruimte te vinden en puzzels op te lossen kan je jezelf uit de ruimte bevrijden. Het fun element is groot en samenwerking is belangrijk. Dat maakt het tot ideale activiteit om met vrienden of je team te doen. Nieuwe escape rooms schieten momenteel als paddenstoelen uit de lucht. Er is er vast ook een bij jullie vereniging in de buurt die nog wat promotie kan gebruiken.

Klik hier voor meer informatie

De aandachtstip van de SponsorMan: Beachflags

Voor de zomer was ik te gast bij SV Olympia’25 in Hilversum en hier werd ik verrast door een slimme sponsoroplossing. Naast het pad van het hek naar de ingang van het clubhuis stond een keurige rij met beachflags. Een 20-tal sponsors werd op de vlaggen gepresenteerd. Het zag er zeer verzorgd en vrolijk uit. Wat mij betreft is het een erg opvallend alternatief voor of aanvulling op de traditionele bordsponsoring.

Klik hier voor meer informatie. 

Eerste resultaten SponsorMachine

SponsorVisie gaat steeds verder in het helpen van sportclubs aan nieuwe inkomsten. We hebben hiervoor een nieuwe tool bedacht: De SponsorMachine. Hiermee gaan wij volledig geautomatiseerd sponsors werven uit naam van verenigingen, pas als de interesse concreet is wordt de sponsorcommissie ingeschakeld.

Een vijftal clubs doen mee met de pilot en de eerste resultaten zijn al een feit. Sporting Martinus haalde bijvoorbeeld dankzij de SponsorMachine Borchland als nieuwe sponsor binnen! Geweldig natuurlijk!

We zijn nu op zoek naar nog een aantal clubs die met de pilot mee willen doen. Stuur een mail naar sponsormachine@sponsorvisie.nl om uw vereniging aan te melden.

Mailing aan uw sponsors

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsors wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: Sponsortip 36: Winnen

Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Het staat u vrij om onze tips zelf aan uw sponsors te verzenden. Komt u hier niet aan toe? Dan is het wel zo makkelijk als wij uw sponsors elke maand namens u de tip toesturen. Meldt u in dat geval aan voor de mailservice door een e-mail te sturen naar: info@sponsorvisie.nl.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!