SponsorMan Augustus 2022

Wervingstip van de SponsorMan: Schoolspullen

De schoolvakantie is in volle gang. Het laatste waar jongeren aan willen denken is dat het in september weer gaat beginnen: een nieuw studie- of schooljaar. Dit geldt niet voor de kantoorboekwinkel en webwinkel waar schoolspullen worden verkocht. Daar zijn de voorbereidingen op de aanstaande verkooppiek in volle gang. Dit is het goede moment om deze bedrijven te benaderen voor het adverteren binnen jullie vereniging.

Pssst! Vergeet niet óók de winkel waar schooltassen, laptops en tablets worden verkocht te benaderen…

Klik hier voor meer informatie

 

 

De aandachtstip van de SponsorMan: Help je sponsor

Om sponsoring effectief te laten zijn is communicatie noodzakelijk. De club kan natuurlijk over de sponsor communiceren, maar de sponsor ook over de club. Wij reiken via de Toolkit, het Voortgangsoverzicht en onze nieuwsbrief diverse tools aan om dit goed te regelen.

Klik hier voor meer informatie

 

Bereikbaarheid tijdens de vakantieperiode

Tussen 12 en 21 augustus zijn wij met vakantie en daardoor minder goed bereikbaar. Hoewel je gewoon reactie krijgt op je telefoontjes of e-mails kan het wat langer duren dan je van ons gewend bent. Voor echt dringende zaken kan je altijd een SMS- of Whatsapp-bericht sturen naar 06-41942715. Wij nemen dan extra snel contact met je op.


Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te volgen op Twitter

Klik hier om ons te liken op Facebook

En blijf op de hoogte!