SponsorMan December 2015

De wervingstip van de SponsorMan: Valentijnsdag

De SponsorMan kijkt altijd een paar maanden vooruit. Waar heel Nederland nog aan het bijkomen is van Sinterklaasavond en zich voorbereidt op de Kerst is de SponsorMan met zijn gedachten in februari. Wist u namelijk dat Valentijnsdag dit jaar op zondag valt? Dat biedt perspectief! In het weekend heeft u immers intensief contact met al uw leden, sterker nog: U weet waar ze zijn!

Genoeg reden om sponsors op deze mogelijkheid te wijzen.

Klik hier voor meer informatie

De aandachtstip van de SponsorMan: Kerstgroet

Het is meestal niet heel ingewikkeld om aandacht te geven en soms ligt het zelfs heel erg voor de hand. De traditionele Kerstgroet is hier een voorbeeld van. Toch is het hier ook niet al te ingewikkeld om wat extra’s te doen. Bijvoorbeeld door een leuke video te maken. Grote voetbalclubs doen dit al jaren, maar ook lokale verenigingen weten dit medium inmiddels goed te gebruiken.

Klik hier voor meer informatie.

Nieuws: nieuwe crowdfunding workshops

AMHC Westerpark haalde bijna € 18.000,- op voor de inrichting van het nieuwe clubhuis en ASC Nieuwland crowdfundde succesvol nieuwe tassen voor het voetbalteam. Zie: http://www.crowdfundingvoorclubs.nl/amhcwesterpark/home en https://crowdfundingvoorclubs.nl/nieuwland-asc/goal/view/voetbaltassen. Crowdfunding biedt mogelijkheden voor het realiseren voor grote en kleine doelen. Wilt u zelf hier meer over weten en zorgen dat ook uw campagne succesvol wordt? Schrijf u dan in voor één van de 2 nieuwe workshops!

Klik hier voor meer informatie

Een kans: Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties

Op 4 januari om 9 uur ’s morgens is het zover. Vanaf dat moment kunnen sportverenigingen een aanvraag indienen voor verduurzaming van de eigen sportaccommodatie. Dus heeft u de ambitie om zonnepanelen op het dak te installeren of de veldverlichting te vervangen door LED-verlichting?

Klik hier voor meer informatie.

Mailing aan uw sponsors

Zoals u weet sturen wij maandelijks een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsor wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: http://sponsorvisie.nl/sponsortip-28-referentie/

Indien u nog niet bij ons heeft aangegeven dat de mails aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Het staat u vrij om onze tips zelf aan uw sponsors te verzenden. Komt u hier niet aan toe? Dan is het wel zo makkelijk als wij uw sponsors elke maand namens u de tip toesturen. Meldt u in dat geval aan voor de mailservice door een e-mail te sturen naar: info@sponsorvisie.nl.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!