SponsorMan Februari 2017

De wervingstip van de SponsorMan: Opening Soon

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: de koffietentjes. In veel winkelstraten is het “Opening Soon”, “Binnenkort komt hier…”, “Wij zoeken personeel” te zien. Maar ook op veel bedrijventerreinen verdwijnen de “Te Huur”- en “Te Koop”-borden.  Dit is een mooie aanleiding om eens bij deze bedrijven te informeren of zij de lokale gemeenschap via uw vereniging willen bereiken. Klik hier voor meer informatie

De aandachtstip van de SponsorMan: Laat eens een ballonnetje op

Communicatie bestaat in allerlei vormen. Als je op wil vallen is het soms leuk om het eens net wat anders te doen dan normaal zodat je net wat meer opvalt. Laat daarom eens een ballonnetje op. We hebben eerder al eens bierviltjes als promotiemiddel onder de aandacht gebracht, maar ook ballonnen zijn een leuke en heel positieve manier voor een sponsor om onder de aandacht te komen. Klik hier voor meer informatie.

Crowdfunding nieuws: 300 ballen

300 Ballen voor nieuwe ballen. Crowdfunding wordt vaak gebruikt voor relatief grote doelen, zoals de verbouwing van een complex of aanschaf van een nieuw kunstgrasveld, maar het is juist ook geschikt voor het financieren van kleinere gerichte doelen. JO11-6 van VV Zwaluwen spaarde zo in een maandje nieuwe ballen voor het team bij elkaar. Gefeliciteerd!

Klik hier om de campagne te bekijken

Klik hier om zelf met crowdfunding aan de gang te gaan

Eerst een workshop volgen? Klik dan hier

De ToolkitTip: het Factsheet

De toolkit bevat diverse standaardbrieven, voorbeelddocumenten en handleidingen. Deze documenten kunnen u bergen werk besparen. Het loont zeker de moeite deze eens door te lopen. Als u met uw verenigingsinlog in het SponsorPortaal inlogt vindt u de Toolkit in het hoofdmenu.

Om de Toolkit extra onder de aandacht te brengen zullen wij elke maand een onderdeel van deze Toolkit uitlichten. Deze maand is dat het “Factsheet”. Een van de vernieuwde ’tools’ die u kunt downloaden uit de Toolkit.

Klik hier voor meer informatie.

Het onderhouden van de sponsorrelatie

We schrijven vanaf nu elke maand een advies om u verder te helpen met uw sponsorbeleid. Deze adviezen zullen ook een plek krijgen in de Toolkit. Deze maand het derde advies: “Het onderhouden van de sponsorrelatie”. In dit advies geven wij een aantal tips die het een stuk makkelijker maken om de relatie met uw sponsors uit te bouwen. Klik hier om dit advies te downloaden

Mailing aan uw sponsors

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsors wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: Sponsortip: Maak uw afbeelding dynamisch. Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Het staat u vrij om onze tips zelf aan uw sponsors te verzenden. Komt u hier niet aan toe? Dan is het wel zo makkelijk als wij uw sponsors elke maand namens u de tip toesturen. Meldt u in dat geval aan voor de mailservice door een e-mail te sturen naar: info@sponsorvisie.nl.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!