SponsorMan februari 2019

De wervingstip van de SponsorMan: Huiswerkinstituten

De Cito-toets (april/mei) en de landelijke examens (mei) zijn in aantocht. Tijd om nog even extra bij te spijkeren. Heeft u veel jeugdleden? Dan is dit de periode om de lokale bijles- en huiswerkbegeleidingsinstituten aan te schrijven.

Klik hier voor meer informatie

En schoolkeuze?

Ook is de periode van schoolkeuze aangebroken. Hier gaven wij al eerder een wervingstip voor.

De aandachtstip van de SponsorMan: Resultaat

U heeft waarschijnlijk veel sponsors die uit goodwill sponsoren. Ze doen het voor het cluppie en verwachten geen resultaat uit de sponsoring, al biedt u natuurlijk zichtbaarheid in de vorm van een bord of logovermelding als tegenprestatie. Er is een heel eenvoudige manier om deze sponsors te binden en ook te zorgen dat zij hun bijdrage uitbreiden, namelijk door ze te laten zien dat ze een verschil maken en zo toch een resultaat te bieden.

Klik hier voor meer informatie.

Obligatienieuws: HC Derby herfinanciert oefenveldje

Op dit moment zijn bijna 80 clubs al bezig met het opzetten van een Obligatieplan. De meeste doen dit voor nieuwe plannen, zoals een ballonhal, verbouwing of veld, maar HC Derby vormt hierop een uitzondering. Zij haalden € 100.000,- op bij de leden en maakten daarmee de vereniging financieel een stuk gezonder!

Klik hier om het Obligatieplan van HC Derby te bekijken

Vraag de rekentool aan om te berekenen hoeveel geld het uw vereniging scheelt

Of vraag een gratis consult aan

Workshop sponsoring en crowdfunding: Niet tevreden? Geld terug.

NOC*NSF biedt met de Academie voor Sportkader regelmatig onze workshops aan. De eerstvolgende is op 8 april in Amsterdam. De workshop krijgt een heel hoge waardering van deelnemers (> 8,5). De kosten voor deelname zijn € 100,- per persoon, maar voor onze relaties maken wij het graag nog interessanter: Niet tevreden? Geld terug. 

Klik hier voor de planning, meer informatie of inschrijven

Op 15 april verzorgt de Rabobank Gelderse Vallei de workshop. Inschrijving is voor externen niet mogelijk, maar wij nodigen u graag uit als onze gast. Stuur een mailtje naar info@sponsorvisie.nl als u hier interesse in heeft.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!