SponsorMan Januari 2016

De wervingstip van de SponsorMan: Hypotheekberekening

De woningmarkt trekt aan, de hypotheekrente is historisch laag én nu worden ook nog eens de normen voor hypotheekverstrekking verruimd. Dit pakt heel positief uit voor tweeverdieners. Deze ontwikkelingen bieden kansen voor hypotheekadviseurs, banken en makelaars. Vandaar dat ik u deze maand adviseer deze partijen te benaderen voor een digitale advertentie.

Heeft u al sponsors in deze categorieën? Gebruik deze tip dan om deze sponsors op deze kans binnen uw club te wijzen.

Klik hier voor meer informatie

De aandachtstip van de SponsorMan: Jaarplanning

Een nieuw jaar biedt volop nieuwe kansen. Waarschijnlijk staan er in 2016 ook bij uw vereniging al heel veel activiteiten gepland. Een nieuwjaarsborrel, een jeugdtoernooi, de opening van een nieuw clubhuis of misschien zelfs een lustrum.

Begin dit jaar goed en stel uw sponsors op de hoogte van de belangrijkste momenten en evenementen in dit jaar.  Dit is aandacht, maar biedt wellicht ook mogelijkheden voor sponsoractiviteiten of activatiemomenten. In de door ons opgestelde voorbeeldmail wordt dit ook aangestipt.

Klik hier voor meer informatie. 

Laatste kans! Gratis workshop Crowdfunding voor Clubs

AMHC Westerpark haalde bijna € 18.000,- op voor de inrichting van het nieuwe clubhuis en ASC Nieuwland crowdfundde succesvol nieuwe tassen voor het voetbalteam.
Zie: 
http://www.crowdfundingvoorclubs.nl/amhcwesterpark/home en
https://crowdfundingvoorclubs.nl/nieuwland-asc/goal/view/voetbaltassen.

Crowdfunding biedt mogelijkheden voor het realiseren voor grote en kleine doelen. Wilt u zelf hier meer over weten en zorgen dat ook uw campagne succesvol wordt? Schrijf u dan in voor één van de twee nieuwe workshops!

Klik hier voor meer informatie

Tip een andere vereniging en verdien € 200,-!

Uit de enquête van onze stagiaire is gebleken dat 74% van onze relaties ons graag zou aanbevelen aan andere verenigingen. Dat is natuurlijk iets waar wij enorm trots op zijn!

Reden voor ons om een Member-get-Memberactie te lanceren. Via het onderstaande formulier kunt u ons in contact brengen met een andere vereniging. Als deze vervolgens een licentie van SponsorVisie afneemt, belonen wij uw vereniging met een eenmalige korting van € 200,-!


Klik hier voor meer informatie

Mailing aan uw sponsors

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsor wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: http://sponsorvisie.nl/sponsortip-29-member-get-member. Indien u nog niet bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Het staat u vrij om onze tips zelf aan uw sponsors te verzenden. Komt u hier niet aan toe? Dan is het wel zo makkelijk als wij uw sponsors elke maand namens u de tip toesturen. Meldt u in dat geval aan voor de mailservice door een e-mail te sturen naar:
info@sponsorvisie.nl.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

 

En blijf op de hoogte!