Sponsorman januari 2017

De allerbeste wensen voor 2017!

De feestdagen liggen alweer achter ons. 2017 is gestart. Namens het hele team van SponsorVisie wensen wij u het allerbeste voor dit nieuwe jaar. Wij gaan ook dit jaar er weer alles aan doen om zo veel mogelijk verenigingen in Nederland aan nieuwe inkomsten te helpen. Uiteraard met onze bestaande diensten, maar dit jaar zullen wij weer met een aantal nieuwe mogelijkheden komen die het u nog makkelijker maken om geld op te halen voor de mooiste club van allemaal: uw club!

De wervingstip van de SponsorMan: Fiscaal partner

Een nieuw jaar brengt veranderingen met zich mee. Zo zijn er ook weer een aantal fiscale wijzigingen. Veel particulieren en bedrijven hebben hiermee te maken en willen hierover graag geïnformeerd worden. Bovendien moet over een paar maanden de belastingaangifte weer gedaan worden en moeten jaarcijfers worden opgemaakt. Fiscaal en financieel adviseurs, maar ook accountants en boekhouders hebben drukke tijden voor de boeg. Dit is dé periode dat zij zich in de kijker moeten spelen en daar kunt u ze bij helpen.

Klik hier voor meer informatie.

De aandachtstip van de SponsorMan: De beste mensen!

De economie trekt aan. Dat is natuurlijk geweldig nieuws. Veel bedrijven zijn weer aan het groeien en zoeken weer goed personeel en dat wordt weer steeds lastiger, ook voor uw sponsors. Bied uw sponsor dan ook aan vacatures via de club te communiceren. Dat kan op allerlei manieren: via een vacaturebord in het clubhuis, via de website maar uiteraard ook via social media. Ook dit is een geweldige manier om waarde toe te voegen voor uw sponsors.

Klik hier voor meer informatie.

Crowdfunding nieuws: FFTK

Flevoland Fietst Tegen Kanker (FFTK) gebruikt ons crowdfundingplatform al voor het derde jaar op rij om geld op te halen voor een unieke ervaring voor scholieren uit Flevoland en KWF Kankerbestrijding. Elk jaar gaat dit om een bedrag van tussen de € 25.000 en € 35.000,-. Ze gebruiken de mogelijkheden van ambassadeurs binnen hun pagina optimaal: alle kinderen die deelnemen maken een persoonlijke pagina aan en halen via deze persoonlijke pagina de minimale bijdrage van € 350,- op en vaak nog veel meer. En dat werkt! Kijk maar eens naar de pagina van Leontine van der Veen.  Zij had in no-time haar verplichte bijdrage binnen en zij heeft inmiddels meer dan 870 opgehaald en staat bovenaan de ranglijst van top deelnemers! 

Klik hier om zelf met crowdfunding aan de gang te gaan.

Eerst een workshop volgen? Klik dan hier.

De ToolkitTip: Handleiding afbeeldingsformaten

De toolkit bevat diverse standaardbrieven, voorbeelddocumenten en handleidingen. Deze documenten kunnen u bergen werk besparen. Het is zeker de moeite deze eens door te lopen. Als u met uw verenigingsinlog in het SponsorPortaal inlogt vindt u de Toolkit in het hoofdmenu.

Om de Toolkit extra onder de aandacht te brengen zullen wij elke maand een onderdeel van deze Toolkit uitlichten. Deze maand is dat de “Handleiding afbeeldingsformaten”. Een van de geüpdate ’tools’ die u kunt downloaden uit de Toolkit.

Klik hier voor meer informatie.

Advies: “Het onderhouden van de sponsorrelatie”

We schrijven vanaf nu elke maand een advies om u verder te helpen met uw sponsorbeleid. Deze adviezen zullen ook een plek krijgen in de Toolkit. Deze maand het vierde advies: “Het onderhouden van de sponsorrelatie”. In dit advies geven wij concrete tips hoe u op een onderscheidende manier de relatie met uw sponsors kunt onderhouden en intensiveren. 

Klik hier om dit advies te downloaden

Mailing aan uw sponsors

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsors wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: Sponsortip: Bepaal uw doel. Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Het staat u vrij om onze tips zelf aan uw sponsors te verzenden. Komt u hier niet aan toe? Dan is het wel zo makkelijk als wij uw sponsors elke maand namens u de tip toesturen. Meldt u in dat geval aan voor de mailservice door een e-mail te sturen naar: info@sponsorvisie.nl.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!