SponsorMan Juli 2018

De wervingstip van de SponsorMan: De Huizenmarkt

De huizenmarkt is een gekkenhuis. Toch is het in de zomer altijd wat rustiger. Maar hou er maar vast rekening mee. Na de zomer gaat het weer helemaal los. Vaak bewaren makelaars de nieuwe in de verkoop genomen woningen tot na de zomer om ze vervolgens allemaal tegelijkertijd als nieuwe woning te presenteren. Zo voorkomen ze dat woningen door de rustige zomerperiode lang in de verkoop staan. Als klap op de vuurpijl is er op zaterdag 6 oktober de NVM Open Huizendag. Ook dat is een interessante aanleiding voor makelaars om uw bereik te gebruiken. Neem dus nu contact op met een makelaar en werf ze met dit ‘haakje’ als sponsor. Of toon je een proactief partner van een makelaar die al sponsor is en help ze aan dit goede idee.

Klik hier voor meer informatie

De aandachtstip van de SponsorMan: Help uw sponsors communiceren

Sponsors kunnen zelf veel doen om hun sponsoring effectiever te maken. Zelf actief hierover communiceren bijvoorbeeld. Maar ook hiervoor geldt dat u zich actief kunt opstellen en de sponsor kunt verrassen met een aantal leuke ideëen. Zoals een item voor in de eigen nieuwsbrief of op de website. Of een sponsorinterview? Wij hebben het allemaal al voor u uitgewerkt. Met weinig moeite krijgt u zo extra waardering van uw sponsor.

Klik hier voor meer informatie

Het lijkt vroeg, maar het is trouwens ook weer tijd om de nieuwjaarskaart aan de sponsors te organiseren. Of origineler: Een Gelukkig Nieuw Seizoenskaart. Benader de drukker en zorg voor een leuke kaart. Misschien wil hij het zelfs wel sponsoren?

Of nog beter schrijf een persoonlijk bedankje en breng deze langs met een Kerstbal met clublogo. Dat is heel origineel en kan al voor een paar euro per stuk!

SponsorVisie vernieuwt, breidt uit en… legt uit

SponsorVisie ontwikkelt steeds meer tools waarmee jullie vereniging kunnen ondersteunen. Dat gaat inmiddels veel verder dan het SponsorPortaal, waarmee het allemaal begon. Uiteraard communiceren wij hier regelmatig over, maar toch merken we dat niet alle clubs op de hoogte zijn van alle producten en diensten die wij leveren. Daarom hebben wij een video gemaakt, waarin we het allemaal samenvatten. In twee minuten komen al onze diensten en producten langs. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over één of meer van onze producten? Neem dan gerust contact op. 

Klik hier om de video te bekijken

Obligatieplan.nl Beheer

Obligatieplan.nl is uitgebreid met een beheermodule. Dit maakt het leven van de penningmeester en zijn opvolgers een stuk makkelijker. Alle deelnemers hebben inzicht in de status van hun obligaties of onderhandse lening(en), ze krijgen automatisch berichten over betaling van rente en aflossingen, jaaropgaves en herinneringen voor de aftrek van de periodieke giften. De penningmeester kan met één jaarlijkse SEPA-import alle betalingen van de obligatie klaarzetten in zijn internetbankieren. Uitzoekwerk, foutjes en de bijbehorende correcties behoren tot het verleden.

Uiteraard geweldig voor nieuw uit te geven obligaties of onderhandse leningen, maar wist je dat je ook eenvoudig je lopende leningen hierin kunt importeren?

Klik hier om de video te bekijken

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!