SponsorMan Juni 2016

De wervingstip van de SponsorMan: Schoolspullen

De schoolvakantie staat op het punt van beginnen. Het laatste waar jongeren aan willen denken is dat het in september weer gaat beginnen: een nieuw studie- of schooljaar. Dit laatste geldt niet voor kantoorboekwinkel en webwinkel waar schoolspullen worden verkocht. Daar zijn de voorbereidingen op de piekverkoop in augustus in volle gang. Dit is het goede moment om deze bedrijven te benaderen voor het adverteren binnen uw vereniging.

Pssst! vergeet niet ook de winkel waar schooltassen en laptops en tablets worden verkocht te benaderen…

Klik hier voor meer informatie

De aandachtstip van de SponsorMan: Contributiekorting

Meestal is de contributiefactuur voor leden niet de leukste post van het jaar. Het is echter eenvoudig om het leed te verzachten en tegelijkertijd uw sponsors te promoten met een nieuw initiatief: Contributiekorting. Vraag uw sponsors om een aanbieding voor leden te doen die in een overzicht meegestuurd kan worden met de contributiefactuur. Dit mes snijdt aan twee kanten. De leden profiteren van voordeel en uw sponsors ervaren meerwaarde uit hun sponsoring doordat leden, gewapend met kortingsbon, bij hen over de vloer komen.

Klik hier voor meer informatie. 

€200.000,- in 5 dagen: Cartouche start crowdfunding op basis van obligaties

We hebben een nieuw product gelanceerd: crowdfunding op basis van obligaties. Naast donaties is het nu ook mogelijk om via Crowdfunding voor clubs met obligaties geld op te halen. Hockeyclub Cartouche uit Voorburg is de eerste gebruiker en direct zeer succesvol. In amper vijf dagen werd al ruim € 200.000,- toegezegd.

Klik hier voor meer informatie.

Mailing aan uw sponsors

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsors wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: Sponsortip 33: Beleving. Om mensen te overtuigen is het belangrijk om niet een product of dienst te promoten, maar een beleving of ervaring. 

Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Het staat u vrij om onze tips zelf aan uw sponsors te verzenden. Komt u hier niet aan toe? Dan is het wel zo makkelijk als wij uw sponsors elke maand namens u de tip toesturen. Meldt u in dat geval aan voor de mailservice door een e-mail te sturen naar: info@sponsorvisie.nl.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!