SponsorMan Maart 2018

Thema-avond Obligaties op donderdag 5 april in het Olympisch Stadion

HC Cartouche, HC Tilburg en Natuurgolfbaan Terschelling haalden honderdduizenden euro’s op met obligaties. Waarom kozen ze hiervoor? Hoe organiseerden ze dit en werd hun campagne tot zo’n groot succes? En… Waarom zou elke club hun voorbeeld kunnen en moeten volgen?
Wist u bijvoorbeeld dat uw vereniging, dankzij de fiscale mogelijkheden van de geefwet tot 70% kan besparen op een lening? Bij een lening van € 100.000,- is dat dus € 70.000,-!
Wij leggen het u graag uit. Wij nodigen u uit tijdens onze landelijke thema-avond Obligaties op donderdag 5 april van 18.45 tot 21:00 in het Olympisch Stadion in Amsterdam. 
De avond staat geheel in het teken van wat obligatieplan.nl in combinatie met de fiscale mogelijkheden van de geefwet voor uw vereniging te bieden heeft. U leert alles over de mogelijkheden van een goedkope lening gecombineerd met periodieke giften voor uw club en gaat u met een kant-en-klaar plan van aanpak naar huis. 

De wervingstip van de SponsorMan: Zomerkampen

Het feit dat u veel jeugd op uw vereniging heeft lopen biedt kansen. Dat is vaak  in mijn wervingstips van de SponsorMan terug te zien. Voor veel bedrijven is deze doelgroep van groot belang, maar hij blijkt (zeker lokaal) vaak lastig te bereiken. De vereniging vormt daar een uitzondering op. Daar komt de jeugd wekelijks en daar liggen dus kansen. Bijvoorbeeld voor organisaties van vakantiekampen, zoals zeilkampen en sportkampen. Sommige organisaties leggen wel eens ongevraagd flyers in de kantine of hangen op eigen initiatief een poster op. Hoog tijd om dit naar een officieel sponsorship te ‘upgraden’.

Klik hier voor meer informatie

Ook Paasaanbiedingen zijn voor veel van uw sponsors interessant. De SponsorMachine stuurt hier deze week tips over aan sponsors van clubs die zich hebben aangemeld, maar u kunt uiteraard ook zelf aan de slag met onze tip uit 2015!

De aandachtstip van de SponsorMan: Continu in beeld

Er is niets ergers dan maar een keer per jaar beseffen dat je sponsor bent. Helemaal als dat het moment is dat je de factuur voor een nieuw seizoen sponsoren binnen krijgt. Hoe vaker een sponsor beseft dat hij goed doet door sponsor te zijn van uw vereniging, hoe beter het is. Dat is juist de reden dat het heel slim is als hij daar op zijn eigen locatie ook aan herinnerd wordt, bijvoorbeeld door het ingelijste clubshirt op zijn werkkamer.

Klik hier voor meer informatie. 

Nieuw! Volledig geautomatiseerd sponsors activeren

SponsorVisie gaat steeds verder in het helpen van sportclubs aan nieuwe inkomsten. We hebben hiervoor een nieuwe tool bedacht: De SponsorMachine. Hiermee gaan wij volledig geautomatiseerd sponsors activeren uit naam van verenigingen, pas als de interesse concreet is wordt u ingeschakeld.

Meer informatie is te vinden via www.sponsorvisie.nl/sponsormachine Stuur een mail naar sponsormachine@sponsorvisie.nl om uw vereniging aan te melden.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!