SponsorMan Mei 2018

De wervingstip van de SponsorMan: Vakantiegeld

In mei wordt vakantiegeld uitbetaald. Dit is voor veel bedrijven een kans. Denk bijvoorbeeld aan het reisbureau en de vermogensbeheerder. Als u ze op de kans wijst zullen ze ongetwijfeld hun interesse tonen. Heeft u bedrijven uit de branches uit de voorbeeldbrief al als sponsor, wijs ze dan als service op deze kans. Ze zullen het zeker waarderen! 

Klik hier voor meer informatie

De aandachtstip van de SponsorMan: Influencer Marketing

Marketing richt zich traditioneel op het direct benaderen van een doelgroep. Het blijkt echter ook heel effectief om mensen indirect te beïnvloeden. Onderzoek wijst uit dat 92 procent van de respondenten mond-tot-mond reclame of aanbevelingen van familie en vrienden, meer vertrouwt dan betaalde boodschappen. Als vereniging kunt u een aanjager zijn door het delen van ervaringen van clubleden met sponsors, maar uiteraard door zelf over sponsors te communiceren.

Klik hier voor meer informatie

After Movie: Thema-avond Crowdfunding en obligaties in het Olympisch Stadion

Onze Thema-avond Crowdfunding en Obligaties was een heel groot succes. Ongeveer 80 sportbestuurders waren getuige van de voorbeeldcase van De Golfclub Terschelling, die meer dan € 600.000 ophaalde, van het verhaal over de nieuwe subsidiemogelijkheden in 2019 door Stichting Waarborgfonds Sport en werden volledig bijgepraat door Peter van Baak over de mogelijkheden die crowdfunding en in het bijzonder obligatie-uitgiftes voor verenigingen hebben.

Het resultaat is dat meer dan 15 verenigingen zich inmiddels bij Obligatieplan.nl hebben gemeld om te starten met een eigen obligatieplan. Geweldig toch!   

Klik hier om de aftermovie te bekijken

Klik hier om zelf met crowdfunding aan de gang te gaan

Meer weten over Obligatieplan? Klik dan hier

Nieuw in het SponsorPortaal: Sponsorniveau’s

Op verzoek van een aantal verenigingen hebben wij het nu mogelijk gemaakt om de verschillende sponsorniveau’s, bijvoorbeeld hoofd- en bordsponsors, zichtbaar te kunnen maken in het SponsorPortaal. Een voorbeeld vindt u in het SponsorPortaal van HC ‘s-Hertogenbosch.

Wilt u ook uw sponsors in verschillende niveau’s indelen? Of een maatwerk header in uw SponsorPortaal plaatsen, zoals ook bij HC ‘s-Hertogenbosch gebeurd is, stuur dan even een mailtje met uw verzoek, de gewenste sponsorniveau’s of headerafbeelding naar support@sponsorvisie.nl.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!