SponsorMan november 2015

De wervingstip van de SponsorMan: Brr…

Het wordt kouder en natter. Een paar maanden geleden gaf ik al de tip om een partner te zoeken voor het geval dat er sprake zou zijn van afgelasting, maar deze veranderende omstandigheden bieden ook kansen als het sporten gewoon doorgaat. We zullen ons er immers op moeten kleden. Deze maand adviseer ik u dan ook om de leverancier van thermo- en regenkleding te benaderen. Dit kan uiteraard de lokale sportwinkel zijn, maar u kunt hier ook een specifieke sponsor voor zoeken.

Klik hier voor meer informatie

De aandachtstip van de SponsorMan: Sociale media

Waarschijnlijk is uw vereniging al behoorlijk actief op de sociale media en heeft u behoorlijk wat volgers. Niet alleen leden van uw verenigingen, maar ook andere betrokkenen en geïnteresseerden. Wist u via uw sociale media op meerdere manieren de aandacht voor uw sponsors kunt vergroten?

Klik hier voor meer informatie

AMHC Westerpark: De crowdfundingteller al op € 12.500,-!

AMHC Westerpark krijgt een nieuw clubhuis. Door middel van een crowdfundingcampagne zetten zij de puntjes op de i. En met succes! De teller staat inmiddels op € 12.500,-. Zie: http://www.crowdfundingvoorclubs.nl/amhcwesterpark/home. Zelf ook met crowdfunding aan de gang? Vraag dan direcr een no-cure-no-pay platform aan: http://crowdfundingvoorclubs.nl/site/aanvragen/

Een kans op extra inkomsten: HockeyPeople

Geld verdienen door een lid aan een nieuwe baan te helpen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan! HockeyPeople maakt binnenkort een behoorlijk bedrag over aan hockeyclub de Reigers om dat zij een lid aan een nieuwe baan geholpen hebben.

Klik hier voor meer informatie.

Mailing aan uw sponsors

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsor wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: http://www.sponsorvisie.nl/sponsortip-27-een-geplaatste-bal/ 

Indien u nog niet bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Het staat u vrij om onze tips zelf aan uw sponsors te verzenden. Komt u hier niet aan toe? Dan is het wel zo makkelijk als wij uw sponsors elke maand namens u de tip toesturen. Meldt u in dat geval aan voor de mailservice door een e-mail te sturen naar: info@sponsorvisie.nl.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!